USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підвищення не допомагає: лучани продовжують скаржитися на роботу маршруток

28 Травня 2019 09:56
Незважаючи на недавнє підвищення проїзду у маршрутках обласного центру Волині до 6 гривень, яке вступить в силу вже незабаром, лучани продовжують скаржитися на їхню роботу.

Про це йшлося 28 травня під час оперативної наради у міській раді.

Як розповіла директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як, за період з 13 по 26 травня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 23 звернення, які стосувалися роботи маршрутних автобусів.

Зокрема, лучани нарікали на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, а також у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху, неможливість відслідкувати рух у системі МАК на маршрутах №1, 3, 9а, 12, 24, 26, 31.

Нагадаємо, що нещодавно виконавчий комітет прийняв рішення про підвищення вартості проїзду в маршрутках. За проїзд у автобусах міського маршруту треба буде платити шість гривень. Учням луцьких шкіл вартість проїзду, своєю чергою, підвищили до трьох гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 28 Травня 2019 10:11
До кого звернення,виконком не в інтернеті.
Просто Показати IP 28 Травня 2019 10:12
щоб покращити ефективність, навпаки потрібно було застосувати санкції, штрафи, а не дати пряників !
віктор Показати IP 28 Травня 2019 10:22
і оголосити тендер на перевезення. Я думаю, що знайдуться бажаючі і по п'ять гривень людей возити.
Лучанин до віктор Показати IP 28 Травня 2019 12:04
Вікторе, якщо правильно підійти до питання, то запросто можна змешити тариф нижче 4 гривень. Правильна організація маршрутів, електронна оплата, а відповідно і повна прозора звітність. Тільки це не вигідно перевізникам та чиновникам. Якщо в управлінні транспорту і заведеться якийсь спеціаліст, то його швидко виживуть, а без цього ніколи нічого путнього не вийде.
Маня до Лучанин Показати IP 28 Травня 2019 14:04
Вимагаю білетів на бланках суворої звітності. Ті папірці, що вони дають, це не квитки, а власне папірці, видимість порядку. А свої транспортні засоби ви коли-небудь миєте? А чохли на сидіннях в деяких маршрутках блищать, бо такі засмальцьовані. Гидота!!! А най головніше те, що це не маршрутки, а металобрухт на колесиках.
Лучани Показати IP 28 Травня 2019 10:45
Журналісти, зробіть, будь ласка, статтю про кількість оштрафованих перевізників і водіїв за останні 2 роки. І який саме штраф застосовували (якщо взагалі застосовували). А то по ходу управління транспорту у міськраді пора гнати геть!
Зе Показати IP 28 Травня 2019 11:12
Бо тут корупція процвітає!!! Це ж так працює Міська рада, оголошйте конкурс і тоді не будуть свої умови ставити перевізники, хай шукають собі інш роботу якщо кожного року так збільшувати ціну за проїзд!!!!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 28 Травня 2019 11:54
А чому тільки вказаних маршрутів немає на карті? Наприклад 2 половини немає, 9 теж, в системі MAK повно фантомів. 4 взагалі ніде немає, навіть не згадується. Вартість пального зменшилась, курс долара трохи впав, а відповідно і вартість запчастин. Так за що ж платити більше, можливо в меншу сторону треба тариф регулювати? В суботу був дощик, в 29 частина сидінь вільна, а вільна тому що вони мокрі через те що тече з даху. Невже так дорого замазка чи якийсь герметик коштує? Повна неповага до пасажирів, які, доречі, приносять дохід перевізникам, їх кормлять. А в східних регіонах, в деяких містах взагалі з дітей грошей не беруть, бо вони ще не заробляють. Відповідно і дивіться хто кого де поважає і хто як до кого відноситься.
Свідомий Показати IP 28 Травня 2019 13:04
Хай лучани ходять пішки і не скаршаться, для Здоров я корисно
1 Показати IP 28 Травня 2019 13:12
Їздіть на тролейбусах. Ходять по графіку. Не літають не скачуть по ямах. Гонки не устраюють. В два рази дешевше. А по часу їдуть майже так само . І великий плюс - екологічні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus