USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Пікап холостячки та месники: у Луцьку визначилися фіналісти волинської Ліги сміху. Фото

6 Листопада 2019 10:43
Три конкурси у півфіналі студентської Ліги сміху Волині визначили п’ятьох фіналістів проекту. На жаль, у фіналі не зіграє луцька команда «Репертуар», яка поступилася у вирішальному батлі.

Півфінал студентської Ліги сміху Волинь відбувся 5 листопада у Палаці культури за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Традиційно команди увірвалися на сцену «Я уже приехал, это Лига Смеха!», а невдовзі розпочалися і самі виступи. Відзначимо, що у півфіналі на сцену разом з командами вийшли і тренери.
Так, відкривала вечір команда «Супермаркет Галина», яка особливо запам’яталася публіці пікапом холостячки Іванни Гончарук тренером Миколою Хомичем. Вже згодом на сцену вийшла і сама Іванка. Вона мусила пристосовуватися до пацанської команди «Абихто» та стати для учасників своїм пацаном.
Також луцькій публіці сподобалися місцеві «Open space», які показували мініатюри про дружину президента, яка розповідала про чотирнадцятигодинну шлюбну ніч, квартиру з низькою стелею, та що було, якби дітей викликали на роботу батьків за їхню поведінку. Втім, не лучани отримали максимум у цьому конкурсі. Найвищим балом – 4 тренери оцінили виступ львівської команди «Джем», виступ якої був побудований на жартах про вік тренерки Іванни Гончарук. Відзначимо, що всі решта команд отримали по три бали.
У музичному батлі команди мали смішно продовжити запропоновану редакторами пісню, але тут сильнішого не виявили, відтак тренери усім присвоїли по одному балу.

У фінальному конкурсі учасники пародіювали різні телешоу та фільми, зокрема «Супермаркет» спародіювали шоу «Говорить Україна», зробивши шоу «Говорить Русь», «Репертуар» спародіювали «Людей в чорному», а «Джем» показали сорок другий «Один вдома».
«Абихто» спародіювали 14-годинний медіамарафон президента та показали, що було після нього, а «Оптом дешевше» використали у своїй пародії джина. Проте найсмішнішими у конкурсі пародії були «Open space», які, показавши тринадцятий склад фільму «Месники», просто розірвали луцьку публіку та отримали максимум від тренерів.
За результатами трьох конкурсів усіх фіналістів не визначили, відтак між командами «Репертуар», «Оптом дешевше» та «Абихто» влаштували батл. І хоч до фіналу могла вийти одна команда, тренери все ж вирішили взяти дві за результатами батлу – «Оптом дешевше» та «Абихто». Відтак, у фіналі не зіграють лучани «Репертуар».

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маслюк скай волькєр Показати IP 6 Листопада 2019 22:35
1. ум, як на волині москалятинкою потягнуло... ліга сміху! про мовний закон не чули, ні? 2. а де відео , щоб ще глянути і дізами завалити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus