USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Чундра Чучундра оженились» та стриптиз народниці: другий тур студентської Ліги сміху Волинь. Фоторепортаж

30 Травня 2019 08:15
На початку березня у Луцьку стартувала Студентська ліга сміху.Волинь, а учора відбувся другий тур гумористичного шоу, під час якого команди з Луцька, Львова та Рівного жартували про весілля Потапа і Насті Каменських, показували, як танцює стриптиз танцівниця-народниця, а також заспівали пісню про те, як у Луцьку пахне літо.

Другий тур студентської Ліги сміху.Волинь відбувся 29 травня в Палаці учнівської молоді.

Під традиційну «Я уже приехал, это Лига Смеха!» вісім команд лігосмішників увірвалися на сцену, на яку згодом вийшов і ведучий Микита Чибар. Потому відбулося представлення тренерів команд, які й мали ставити оцінки командам.
Микита Чибар повідомив, що гра відбудеться у два етапи, в кожному з яких виступить по чотири команди. Після кожного етапу мала бути розминка, під час якої глядачі повинні були ставити командам питання, а ті, своєю чергою, жартівливо на них відповідати.

Відкривала вечір рівненська команда «Абихто», фішкою якої є виступ на суржику. Початок виступу був у стилі вже легендарної команди Загорецька Людмила Степанівна – рівняни розповідали про види приколів. Особливо глядачам запам’ятався жарт про нещодавнє весілля Потапа та Насті Каменських: «Чундра Чучундра оженились і лопали пиришки-пупиришки в першу брачну ноч». Також луцька публіка «зацінила» номер про школу провідниць «Укрзалізниці». На виступ команди встало три тренери з чотирьох.
Наступними на сцену вийшла команда з Луцька «Репертуар», яка показала мініатюру про те, що буде, якщо влітку заснути з відкритим вікном. А під час мініатюри про те, як танцює стриптиз дівчина, яка займалася 12 років народними танцями, на сцену з залу вибігла її мама. В підсумку на виступ місцевої команди підвелися чотири тренери.
«Сєльский гумор» команди «Пацанва» з села Білка, що на Рівненщині, тренери оцінили в три бали.
Далі на сцені з’явилася місцева команда «Open space». Дует заспівав пісню про те, як у Луцьку пахне літо: «Що ж ти з нами робиш, цукровий завод?». Також хлопці жартували про забрані у місті зупинки та підвищення вартості проїзду. Чи не найбільше глядачам сподобався жарт, зумовлений зміною українського правопису, який тепер дозволяє використовувати фемінітиви. Феміністка сперечалася про те, що «вона не хірург, а хірургиня, хірургеса, хірунья…». Виступ лучан тренери оцінили максимально високим балом.
Після виступу чотирьох команд відбулася розминка. Дівчина з залу запитала, що потрібно дівчині, аби потрапити в команду, натомість команда «Абихто» відповіла, що «їм абихто непотрібний». Також дівчині, яка запитувала, як без проблем здати сесію, порадили не ламатися. В підсумку, в цьому конкурсі один бал отримала команда «Абихто».
Другий блок відкрили львів’яни «Джем», один з акторів якої мав образ гопника – та отримали три бали.
Рівняни «П’ятниця тринадцяте» жартували про навчання у коледжі, показуючи свій «малалєтній гумор» – їм не вистачило одного балу до максимальної оцінки.
Команда луцьких іноземних філологів «Супермаркет Галина» показала, яким має бути крутий реп-виступ, після якого вони запитали: «Батюшка, а це точно обряд хрещення?». Також вони запам’яталися мініатюрою про те, як дружина вчить чоловіка водити автомобіль. Тренери оцінили виступ в максимальні чотири бали.
Ну і наостанок глядачів порадувала команда з Володимирця «Оптом дешевше», які на «Дічь ТБ» закликали не попускати фізруків. Вони отримали чотири бали за виступ, а також один бал за розминку, тож вони мали найбільше балів серед всіх команд.
Відзначимо, що наразі Ліга сміху пішла на літні канікули, тож наступний етап відбудеться вже восени.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus