USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шпагат Ван Дама, холостячка і «Наталка»: старт студентської Ліги сміху в Луцьку. Репортаж

8 Березня 2019 09:29
Близько місяця тому стало відомо, що Волинь отримає свою Лігу сміху, щоправда команди у ній мали бути не ті, до яких звикли фанати телевізійної версії цього шоу, а студентські, тобто ті, які лише починають свій шлях дорогою гумору. Чи відрізнялася студентська Лігу сміху від телевізійної версії – ні – той же самий запал, такі ж правила і найголовніше – круті команди з Луцька, Львова та Рівного, які смішили публіку, яка зібралася на відкриття сезону у Луцьку.

Старт студентської Ліги сміху. Волинь відбувся 7 березня у Палаці культури.

До початку дійства лігосмішники та організатори ще блукали у фойє місцевої просвіти, залагоджуючи останні організаційні моменти, натомість глядачі поспішали зайняти свої місця. Невідомо, чи то нерозкрученість комад-учасниць, чи то переддень трьох вихідних, на які більшість студентів їдуть додому, послужили тому, що в залі було багато вільних місць, але шоу в Луцьку мало чим відрізнялося від телевізійної версії.

Місця для тренерів пустували, а на столах були лише прапорці та записники для нотування результатів виступу. Тим часом на сцену увірвалися дванадцять молодих харизматичних команд під традиційну «Я уже приехал, это Лига Смеха!», потім до них приєднався луцький Зеленський Микита Чибар, і вони разом розкачали глядачів, готуючи їх до своїх жартів.
Однак спочатку відрекомендували тренерів – почергово на сцену виходили капітан рівненської команди «Фававу», а тепер команди «Полішуа» Іван Зань, дует тренерів Андрій Озарків та Василь Медецький, телеведучий ранкового шоу на каналі UA: Волинь Владислав Зінкевич, переможниця телепроекту «Холостяк» Іванка Гончарук. Як і в телеверсії шоу, в тренерському складі волинської Ліги Сміху також відбулася заміна – місце актора-КВНщика, співвласника мережі «Дядя Pizza» – Андрія Котищука замінив Олег Кобилинський, щоправда лише на одну гру.
Традиційне «Слава Україні!», і на сцену вже виходила перша команда з села Білка Рівненської області під назвою «Пацанва», які смішили «городскіх сєльським юмором». У цьому випадку варто скористатися банальною фразою «першим виступати найважче».
Далі на сцену вийшла місцева команда «Репертуар». Вони сказали, що одну з учасниць Яну називають Жан-Клодом Вандамом, і вона продемонструвала чому, сівши на шпагат, подібно до французького актора у вірусному ролику в інтернеті. Також сподобалась лучанам мініатюра про танцівницю та її думки під час танців. На виступ «Репертуару» встали одразу двоє тренерів – Владислав Зінкевич та Іванка Гончарук, однак учасники вибрали Владислава Зінкевича, мовляв жіноча частина команди сказала, що ще один чоловік їм не завадить.
Між учасниками команд зовсім не відчувався дух суперництва, адже вони з радістю допомагали одна одній, зокрема Яна допомогла хлопцям з Брод «Наш левел», навіть вступивши в жартівливий батл з холостячкою Іванкою Гончарук щодо того, хто з хлопцями гратиме у сезоні. Щоправда ні Іванка, ні будь-хто з інших тренерів на виступ команди не підвівся.
Наступними на сцену вийшли рівненчани «П’ятниця тринадцяте». Вони постійно наголошували на тому, що вчаться «не в ПТУ, а в колєджі», а в кінці виступу заявили, що попри недовге перебування у Луцьку в «Наталці» їх навчили більше, ніж у коледжі.
Далі публіку смішив луцький дует «Open space», які використовували у своїх мініатюрах пилосос, як машину часу.
Рівненська команда «Абихто» використовувала у номерах жарти про шоу «Холостяк», зокрема показали, як відбувається «Холостяк» у Польщі. На виступ встали три тренер, зокрема Іванка Гончарук, вибір був очевидний, і холостячка отримала першу команду.
Далі на сцену знову вийшла команда з Рівного «Сама-сама», які смішили луцьку публіку жіночим гумором. «Неважливо, хто ти за знаком зодіаку: рак чи риба, якщо твій пацик веде себе, як тварина», - пожартує одна з учасниць. Тим часом у залі встав гопник, вигукнувши: «Моя мала красава».
На виступ рівненської команди «Два брата» підвелися усі тренери, однак «брати» обрали Івана Заня.
На львівський «Джем» вже підвелася Іванка Гончарук, таким чином повністю укомплектувавшись.
Рівненська «Ямайка» відзначилася прикидами, ніби вони на пляжі, та жартами з «Укрпошти» - «ямайці» запали у душу всім тренерам, однак вони вибрали Влада Зінкевича, який укомплектувався другою командою.
Чи не найсмішнішим був виступ команди з Володимирця «Оптом дешевше», які порвали глядачів своїм шкільним гумором. Здебільшого у команді були відмінники-олімпіадники, тож вони заявили, що приїхали на Лігу сміху, бо їм «пофіг, що вигравати». Також серед них була ще одна відмінниця, яка була донькою директора школи, але вона попросила «цих задротів» сказати, що після шостого уроку її не буде, бо «в діда свіжина». В підсумку першу команду отримав тренерський дует Андрій Озарків та Василь Медецький.
Закривала відбір команда луцьких іноземних філологів «Супермаркет Галина», фішкою якої є те, що це «чоловіча команда з жіночою родзинкою» (насправді у команді порівну хлопців і дівчат, - ВН), і вона дісталася Івану Дзаню.
На сцену знову вийшли усі команди-учасники, однак Олег Кобилинський ще не вибрав собі підопічних, тому тренер взяв до сеюе команди «OpenSpace»та «П’ятниця тринадцяте». Натомість тренерський дует Андрій Озарків та Василь Медецький обрали «Пацанву» з села Білка.
Отож, тренери та їхні команди вже в очікуванні наступних ігор, а глядачі чекають ще більше яскравих жартів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus