USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Піротехніка та гол на останній хвилині: «Волинь» перемогла «Верес», не дозволивши вийти в УПЛ. Фоторепортаж

26 Травня 2021 08:57
Вперше за 25 років до обласного центру Волині повернулося дербі Луцька та Рівного. В листопаді минулого року «Верес» та «Волинь» вже зустрічалися у Млинові, де лучани поступилися. Той матч запам’ятався фаєр-шоу від ультрас, великою кількістю боротьби, жовтих карток, вилученням, пенальті, а також фанатами, які увірвалися на стадіон, де їх побила поліція.

«Волині» фактично нічого не було потрібно, якщо дивитися на загальні цілі, адже поразка у минулому турі від «Оболоні» фактично перекреслила всі шанси на потрапляння до ТОП-3. А у «Вереса» у цьому матчі на кону стояв вихід до Прем’єр-ліги. Незважаючи на такі розклади, дербі Луцька та Рівного обіцяло бути гарячим, адже «хрестоносці» отримали шанс реабілітуватися за провальний сезон, обігравши надприниципового суперника у рідних стінах. Натомість «Верес» міг оформити вихід до «вишки» на стадіоні, де збирається грати наступного сезону.

Відзначимо, що рівняни дещо збавили оберти після серії з одинадцяти перемог, і в двох спробах у матчах з «Металістом 1925» (поразка 4:1) та «Альянсом» (нічия 3:3) не змогли оформити вихід до УПЛ, тож будь-що прагнули зробити це сьогодні.
Проте «Волинь» активніше розпочала гру і вже на 6 хвилині святкувала взяття воріт: Хагназарі накрутив на правому фланзі «ексволинянина» Немчанінова та обвідним ударом поцілив у дальній кут воріт рівнян, відкривши рахунок – 1:0.
Після забитого голу гра дещо заспокоїлася, однак «хрестоносці» мали момент в середині тайму, коли Хагназарі прострілив на Оринчака, однак його удар заблокував Мірошник.
А на 29 хвилині «Верес» зумів зрівняти рахунок: Панасенко поцілив здалеку після скидки Дахновського – 1:1.
До кінця тайму команди мали ще кілька моментів, ближчими до взяття воріт були рівняни, але Неділько рятував. Тож на перерву команди пішли за рівним рахунком.

Другий тайм не ряснів моментами, команди дуже багато часу віддавали боротьбі, а на авансцену вийшли фанати, які не скупилися на фаєри та дим, а також на міцне слівце, перегукуючись один з одними нецензурними фразами.
Розв’язка матчу трапилася вже у додатковий час. Оринчак заробив небезпечний штрафний, який взявся пробивати Приймак, влучивши у стінку. Однак під час атаки другим темпом Сімінін завантажив м’яч до карного майданчика, де вище всіх вистрибнув той же Приймак та головою поцілив у дальній кут, а тоді побіг святкувати перемогу з ультрас.
«Волинь» показала, що більше хотіла здобути перемогу і в підсумку перемогла надпринципового для себе суперника, з яким, цілком імовірно, доведеться ділити стадіон у наступному сезоні. Наразі «хрестоносці» показали, хто вдома господар. А «Верес» і з третьої спроби не зміг оформити вихід до УПЛ.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus