USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Спровокувавши скандал в Луцькраді, Рижков викликав поліцію

22 Грудня 2017 15:54
Ледь не зірвавши засідання сесії Луцької міської ради 22 грудня провокаціями та вигуками під трибуною, активіст «Самооборони» Сергій Рижков артистично зімітував своє падіння на депутатів та втік з місця події. Однак на цьому його «шоу-програма» не завершилася й горе-активіст викликав поліцію.

«Мене вдарили, от так от, попитайте в людей…», - скаржився поліції Рижков та заявив, що подасть заяву про вчинення щодо нього хуліганських дій.

Нагадаємо, Рижков вступив у суперечку із депутатом Євгенієм Ткачуком. Рижков підійшов до депутата впритул, тоді Ткачук спробував відмежувати його від себе. Після чого Сергій Рижков артистично стрибнув на сусідній ряд столів, де сидять депутати.
Вислуховувати скаржника при ЗМІ поліція відмовилася, активіста попросили одягнутися та вийти із міської ради.

Коментуючи ситуацію, депутат Євгеній Ткачук зауважив, що був готовий, що активіст накинеться на нього з кулаками, але, те, що вправно стрибатиме на депутатів – стало несподіванкою.

«Ця людина – скандаліст і має погану репутацію. Колись він продавав порно дітям, коли почалося АТО – торгував військовою амуніцією, людина не гребує будь-де наживатися. А тут, коли він влаштував цирк і проходив повз мене, то почав образливо висловлюватися. Я встав із місця, він почав насуватися на мене, відповідно, я відштовхнув його від себе. Знаючи, що він мав проблеми із законом, притягався до відповідальності за хуліганство, то думав, що зараз полізе до мене в бійку, але він неочікувано відстрибнув і втік із зали. Що ж тут сказати, майстер із артистизму ще той», - розповів депутат.
Зауважимо, коли Рижков влаштував своє феєричне падіння, то в залі прогримів сміх, присутні жартували, мовляв, у міськраді є хтось із таємним вмінням безконтактного бою японських воїнів, через що й впав скандальний активіст.

Зауважимо, на відеозаписі події видно, що перед падінням активіст встиг обернутись та подивитись, що відбувається позаду нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
121 Показати IP 22 Грудня 2017 16:04
яка пластика стрибка! як для такої ваги, то оцінка відмінно!! одним словом клоун!!!
Мирон Показати IP 22 Грудня 2017 16:06
І де ще таке можна побачити, як не в Луцьку, а те чудо-вусенко тільки дай якусь зачіпку, аби щось колотити, вже роззявила того рота, дурдом.
aaa Показати IP 22 Грудня 2017 16:09
Поштовх був. Це не просто "спробував відмежувати його від себе"
Мыкола Показати IP 22 Грудня 2017 16:35
По-вашому, бити людей — це нормально?
тиць-здиць Показати IP 22 Грудня 2017 17:25
давно пора розігнати цей тераріум
Хлоп Показати IP 22 Грудня 2017 17:43
що то за діти в поліцаїв одіті? перебиранці?
Рабіндранат Показати IP 22 Грудня 2017 17:47
Женік - в кращих традиціях кунфу монахів Шао- Ліня відправив противника в стан прострації. Респект! Хто живе на ДПЗ - тільки тим в житті везе .
Ну й дає ))) Показати IP 22 Грудня 2017 17:50
То скажіть,будь ласка,Рижком просто боягуз чи артист? Бо є такі люди,які вміють бити себе в груди,верещати,погрожувати а коли побачать відпір то відразу лізуть як миша під віник.А може все це спеціально Рижков спровокував щоб знову попіаритися.Але,як не крути, клоун ще той.Брррррридко.Ті,хто з ним тусуються,хоч це розуміють? Як каже приказка "Скажи,хто твій друг....."
Мвс Показати IP 22 Грудня 2017 18:34
З Рижкова був би класний футболіст,жовті та червоні карточки на ньому частенько противник заробляв би!!!!!
Володимир Показати IP 22 Грудня 2017 18:54
Гарне брюхо в активіста.Я думав таке пузіко тільки на державній службі можна наїсти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus