USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи закриватиме Самооборона магазини у Луцьку

6 Квітня 2014 17:39
Чутки про те, що громадські структури Волині закриватимуть магазини, що торгують російськими товарами та боротимуться з тими, хто возить продукти з-за кордону, прокоментував активіст Самооборони Майдану Сергій Рижков.

Про це йшлося під час Народного віча «Нова влада – нові люди», що відбулося 6 квітня на Театральному майдані у Луцьку.

Представник Самооборони Майдану Сергій Рижков розповів, що займається співпрацею Самооборони з правоохоронними органами та прокуратурою. З його слів, оскільки 21 лютого міліція була неспроможна виконувати покладені на неї обов’язки, до охорони правопорядку долучилася громадськість. Він пояснив, чому представники громадських структур патрулюють місто зараз, попри те, що налагоджується робота правоохоронних органів.

«Ми побачили проблему, що правоохоронні органи більш схильні накласти штраф, змусити, покарати людину. Ми патрулюємо вулиці разом з міліцією для того, щоб люди змінилися самі, відчули себе громадянами свого міста. Ми намагаємося проводити більше профілактичної роботи серед людей. Серед нас є представники різних професій та посад», - зазначив активіст.



Серед проблем, які виявили під час спільних патрулювань – незаконний продаж алкоголю. З його слів, після 22.00 багато випадків розпиття спиртних напоїв призводять до проблем у місті. Тому громадські організації запропонували міській раді заборонити у Луцьку продаж алкогольних напоїв в усіх закладах торгівлі після 22.00. Влада прислухалася і питання розглядатимуть. Надходили скарги від підприємців про те, що у Луцьку продають алкоголь без акцизних марок, ліцензій та касових апаратів. Зі слів Сергія Рижкова, виявили понад 10 таких магазинів у місті. Після рейду з правоохоронцями та працівниками податкової міліції такий алкоголь вилучили, а заклади закрилися.



Також він розвіяв чутки про те, що Самооборона, Правий сектор та Автомайдан намагаються боротися з торгівцями. З його слів, до нього доходили чутки про те, що ці структури збираються боротися з тими, хто возить речі із Хмельницького, продукти з Італії, закривати магазини, де продають російські товари. Сергій Рижков запевнив, що Самооборона Майдану діятиме виключно у межах законності. Він закликав підприємців повідомляти про випадки прохань про допомогу від тих, хто представляється Самообороною, у штаб Самооборони Майдану, активісти усуватимуть такі непорозуміння. Він пообіцяв допомагати підприємцям, які не лише годують себе, а й дають роботу іншим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
свідок Показати IP 6 Квітня 2014 17:42
Закриють вам... щось інше!!! О-то масовка прийшла!:))) Ганьба!!!
добродій Показати IP 6 Квітня 2014 17:45
ЩЕ москальські жидо-християнські гундяєвські церкви позакривати.....
Злой до добродій Показати IP 6 Квітня 2014 17:53
У тебя с головой видно проблеиі. Попей успокоительное пациент липинский.
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2014 18:01
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2014 18:01
Якщо ці самооборони і праві сектори шанують закони, то в першу чергу повинні саморозпуститися, хочеться ходити в одностроях - відкрито запис в Нацгвардію.
квн Показати IP 6 Квітня 2014 19:11
цікава закономірність: херої луцького майдану щоразу все менше і менше збирають ротозєєв - народ мудрішає і бачить, хто чого вартує. з 50 традиційних облич пристарілих і традиційно-невдоволеної орієнтації - і всьо. люди, які тверезо оцінюють ситуацію, не купляються на тих посівальників, які від нєча робити, тиняються по кабінетах і щось комусь доказують чм просто водять хороводи і організовують циркові представлення. дивує чувак з прокуратури. тільки призначили - відразу побіг здаватися тіпа майдану. май, чоловіче, повагу до посади і до себе самого. чи може звіти щодня будеш носити до отого гурту дармоїдів? і романюку порада: будь мужиком, поділися з громадою тою орендною платою, яку за палац культури платить тобі і самооборона і правий. якщо це неправда, то чого вони там стільки часу, на що схожий нині цей заклад? чи боїмося, миколо ярославовичу?
Анонім Показати IP 6 Квітня 2014 20:37
а на базарі повно російських мотоблоків. Що, здасте на металолом, гроші проп'єте, а селяни й лопатами город перекопають?
321 до Анонім Показати IP 6 Квітня 2014 23:58
Російське російським,,а при чому товари з Італії чи Польші,хай самооборона вивчить спочатку питанням ведення бізнесу чи закони економіки чи взагалі що таке рентабельність для простого підприємця чи що хочуть купувати люди,чи може в самооборони запитати що мені на базарі купляти???чи якісне польське хоч і не багато чи може український сир з казеїну,чи той винний шмурдяк який називають українським вином за 30грн.-в якому виного матеріалу 10% чи італійське вино в якому дійсно виноградний сік.Скоріше б підписали б економічну частину євро асоціації .А самооборона - хай себе обороняє.
Крук Показати IP 6 Квітня 2014 20:54
Ознайомтесь з історією про боротьбу з алкоголем. не з того починаєте браття. Як завжди наступаємо на одні і ті самі граблі.
Вільна Волинь Показати IP 6 Квітня 2014 22:53
А народу на вічє....абас*аца! Аж 20-30 чоловік. Все меньше і меньше. Скоро вони ті віче для себе коханих збиратимуть...
304 до Вільна Волинь Показати IP 7 Квітня 2014 00:19
скоро будут на вече палками сгонять ,как пращуры полицаи
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 01:54
ДИВИШСЯ НА ЦЕЙ ЦИРК ЩОРАЗУ І ХОЧЕТЬСЯ КРИКНУТИ-РОСІЯ СПАСАЙ ВІД ЦЬОГО БИДЛА.
українка до Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 08:54
якщо тебе не влаштовує Україна, то ти бидло сам їдь до Росії і кричи там собі, щоб вони тебе спасали
Юрист до Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 11:20
Сходи в Теремнівську лікарню там тебе спасуть! Або залиш свій адрес я тебе поставлю на путь истинный.
аська Показати IP 7 Квітня 2014 10:22
це просто маразм!!! миючі засоби іноземного виробництва теж заборонимо?, будемо все хлоркою мити.....не демонструйте свою дурість вашими "розумними" ідеями
Коля Показати IP 7 Квітня 2014 17:24
коментар було видалено
ЛисЛис Показати IP 10 Квітня 2014 19:55
ребята из правого сектора - недалекие люди, не гнушаются ни палками помахать перед женщинами, ни драки синициировать по клубам...сами создают себе "стратегические задания".... оставьте в покое малый подыхающий от бесконечных убытков бизнес....ребят, займитесь заводами, финансовыми махинациями, розыском владельцев недостроев в Луцке... а то не понятно, какого *** мальчики в натовской форме стали для нас законом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus