USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Після ДТП, що сталася на Волі в Луцьку, в лікарню потрапили патрульний та АТОвець

25 Січня 2021 21:13
Після суперечки, яка виникла на проспекті Волі після того, як п’яний водій на Мерседесі влетів у магазин «Фокстрот», до лікарні потрапили два учасники конфлікту.

Про стан потерпілих йдеться у сюжеті Суспільного.

До відділення нейрохірургії Луцької міської клінічної лікарні ушпиталили двох учасників конфлікту – учасника АТО та одного із працівників патрульноїполіції області. Чоловіки лежать у сусідніх палатах, обом поставили діагноз черепно-мозкова травма.

Суспільне вислухало усіх учасників суперечки та намагалося відтворити хронологію подій.

Нагадаємо, 24 січня о 22:00 у Луцьку на проспекті Волі трапилася ДТП без травмованих. Водій в’їхав у один з місцевих магазинів. На місце події прибули правоохоронці, а згодом і група швидкого реагування Центру допомоги учасникам АТО.

Зранку 25 січня поліція оприлюднила інформацію про побиття працівника патрульної поліції. У повідомленні правоохоронців йшлося, що під час затримання водія, який скоїв ДТП, виникла бійка. Її вчинив знайомий правопорушника – 38-річний лучанин.

За кілька годин після повідомлення правоохоронців, луцька психологиня з Центру допомоги учасникам АТО, виклала на сторінці допис, у якому розповіла, що правоохоронці напали на АТОвця та Групу швидкого реагування центру, яка приїхала на поміч ветерану.

Травмованого патрульного звуть Ігор Хоронжук. Він розповідає: коли оформляли ДТП, в учасника знайшли пістолет, викликали слідчо-оперативну групу для експертизи. До призвідника аварії на місце приїхали ветерани АТО.

«Один з цих учасників, цих знайомих, почав шарпати мене за формений одяг, з плеча зірвав нагрудну камеру. Після цього було попередження, що буде застосований спеціальний засіб – сльозогінний газ, потім один з тих громадян підбіг до мене і з криком «ти мене задув», вдарив в обличчя, від чого я втратив рівновагу та впав на асфальт», – розповідає патрульний.

Зі слів речниці Нацполіції області Ольги Бузулук, люди, які прибули на місце аварії, поводили себе агресивно: «Почали перешкоджати роботі, відповідно, ті застосували спецзасоби, у відповідь був удар. На місці працювала слідчо-оперативна група, оскільки на місці був предмет, схожий на пістолет. Зараз відомо, що це – стартовий пістолет. Нападник також був затриманий, зараз він у СІЗО».

Читати також: Mercedes в'їхав у магазин у Луцьку: показали момент ДТП

Ввечері 25 січня Нацполіція Волині оприлюднила ще одне повідомлення. Правоохоронці кажуть, що керманич іномарки (АТОвець – ред.) мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але проходити освідування відмовився. Підозрюваному в нападі на патрульного оголосили підозру.

«Ми працюємо як група швидкого реагування з поліцейськими пліч-о-пліч багато років. Такого, як вчора, бєзпрєдєла не було ніколи», – каже психологиня Центру допомоги учасникам АТО. З її слів група швидкого реагування вирушила на місце ДТП, бо за кермом був ветеран війни на сході.

Олена Звєрєва каже, що намагалася заспокоїти АТОвця на ім’я Сергій, але один з правоохоронців застосував до них сльозогінний газ.

«Він забризкує мене і Олексія газом, я уже не бачила, як він впав обличчям вниз, він спіткнувся через бордюр. Зараз вони розказують, що це Олексій його вдарив. Олексій його не міг вдарити з тієї простої причини, що він не бачив, куди бити, у нього були залиті очі. Юра в цей час тримає Сквотера за руки ззаду, підбігає поліцейський десь з туї, забризкує Юру повністю тереном і Сквотера вдаряє в голову. У нього зараз закрита черепно-мозкова травма», – каже психологиня.

АТОвець Сергій, який лежить нині в сусідній з патрульним палаті каже, що не пам’ятає подій того вечора. Спілкуватися з журналістами відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Клава Показати IP 25 Січня 2021 21:53
Cлухайте япона мама !!! А що це за групи швідкого реагування учасників АТО - це бродячий зброд, на яки і чії гроші вони їздять захіщати і кого від кого ... Там повинні були вже після нападу на поліцейського лежати усі мордою у асфальт... А де був славнозвісний спецназ ГУНП . Млять - що тавориться в цієї державі ???
sirav89249 до Клава Показати IP 25 Січня 2021 22:10
Що твориться в державі? А ось що, як співав Цой "Мама - анархия, папа - стакан портвейна."
Бляха до Клава Показати IP 25 Січня 2021 22:41
100% Вже надоїли атошніки Нормальні люди пішли на роботу, і не кричать на кожному кроці АТО. Цю банду реагування давно треба розігнати! А порушників закону грати.
Перехожий до Клава Показати IP 25 Січня 2021 22:49
Ти мля, рот закрий! Коли ти сиділа вдома в теплі добрі, Ці Ветерани АТО воювали на Сході і багато чого пережили. Тому вони заслуговують поваги.
Ого до Перехожий Показати IP 25 Січня 2021 23:15
Ігор ті що правда воювали, не бігають не кричать про це. Це правда якась банда. Група реагування... Скільки можна
Ігор Показати IP 25 Січня 2021 21:57
А що, як АТОвець то можна поліцію зневажати? Ви повинні разом навести лад в країні!! А не їздити під шафе за кермом. Твереза людина в кафе не заїде в магазин. Так чи ні??
Коли Показати IP 25 Січня 2021 22:44
Ви шановні журнапісти навчитесь нарешті відрізняти реальних учасників боїв , таких як Ковальчук (герой України) , Гринюк, Шаптала, Тарасюк, Хомич вони чомусь аватарівською дурнею не страждають. Від людей з посвідчення ато , які отримали посвідчення зате шо він день чи місяць перебував на території віднесеної до зони ато, там пробухали і те саме продовжують тут.Чомусь коли крадуть та продають зброю та боєприпаси то вони військові, такі як Холодний в Києві покалічив дівчат теж військові чи беруть хабарі у військоматах теж військові ви тоді не пишете шо вони атошні . А як поліція пробула привести до порядку аватара то він АТОШИЙ герой,захисник,ратівник,ветеран,фронтовик ця святість до добре не доведе. Шо в принципі майор Холодний з Києва нам і показав ,таке навіть пяні ессесівці не творили
Хероі до Коли Показати IP 25 Січня 2021 22:54
Для мене вони всі одні: воїни АТО!!! Я їх фільтрувати не повинен! А по їх вчинках, повинен поважати чи не поважати!!!!!! В даному випадку результат, як кажуть, на лице!!!! А ви як знаєте різницю між своїми, то і наведіть порядок,......між своїми
Дід Єгор Показати IP 25 Січня 2021 22:50
Захисники правопорядку почовплися з «захисниками» у війні !!!! Саме так: «захисник» пишу, бо гордитися ними, чи поважати, НАЖАЛЬ не можу .... прикро..
Шок Показати IP 25 Січня 2021 23:19
Я на стороні Поліції. А цим так званим пянючим атошнікам пора відповідати за вчинки. Я ,Українець -повинен гордитись людиною в військовій формі, а не боятись його і зневажали як цю банду реагування.
Андрій Показати IP 26 Січня 2021 01:54
Прочитавши всі ці коментарі, хочу сказати, що з більшістю я не згідний. Те, що пишуть в новинах це одне, але ніхто з нас там не був присутній, щоб так радикально оцінювати ситуацію. Тому хочу сказати про загальну картину поліцейського(ку) і соціуму. Я служив в патрульному підрозділі Нацгвардії у Луцьку. Так само патрулював спільно з працівниками прліції і з багатьма патрульними особисто знайомий. Кажу відверто - є повні ур*ди, яких я б гамселив кожен день просто для профілактики. Але й є хороші хлопці і дівчата, які стараються по-максимуму якісно виконати свій обов‘язок! Які не шукають як збити бабла і готові допомогти людині в найменших дрібницях, коли вона цього потребує. Тому просто не можна оцінювати всіх через одного «оленя» в формі! Я наголошую, що я зараз не кажу про когось конкретно, а про загальну картину вцілому! Якщо ви думаєте, що робота поліцейського це легко, то ви дуже помиляєтесь! Таку роботу хоче робити далеко не кожен! А з тих хто хоче, делеко не кожен може! Я під час своєї служби в тому ж патрулі встиг наїстися гавна просто через те, що самі громадяни неадекватно сприймають ситуацію! Кожен патруль - це нерви, недосипи, а інколи і травми, як фізичні - так і психологічні! Набачився в тих патрулях такі речі, що краще б ніколи не бачив! Тому я прошу кожного адекватно сприймати ту чи іншу ситуацію і взагалом роботу поліції.
Спарта Показати IP 26 Січня 2021 05:49
Де були ви коли ціна стояла і стоїть на життя вони нежалілись ненили а стають і роблять те що ви не зробите . А те що він інвалід 2 групи став в такому віці захищаючи ваш спокій . Ти собака не маєш права таких людей критикувати. І вині такі як ви бля що діти взяли зброю в руки. Ви паразити нашої нації. А про центер реабілітації то вони врятували і надалі це роблять доказом є ті матері дружини і самі ветерани яких вернули до життя . То закрийте свої шуфляди і ховайтесь по кутках далі
Ого до Спарта Показати IP 26 Січня 2021 09:43
Закушувати треба, коли п'єш. Сам ти реагує з ними,
Майстер Показати IP 26 Січня 2021 08:11
Цирк на дроті. Забрати посвідчення водія на все життя! А друзів під варту на пару років
До спарти Показати IP 26 Січня 2021 09:40
А то нічого шо ті групи в основному липові . Їх масово виробляють з метою отримувати пенсію 10 тисяч і вихідне за міліон .і квартиру в Луцку. Можете перевірити .Інвалід війни то той хто має бойове поранення чи бойову контузію.І якби був реальний інвалід війни то водку б не пив
лучанин Показати IP 26 Січня 2021 11:31
кожен повинен бути привязаний за свои яйця я за дотримання закону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus