USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Після скандальних виборів Шуфрич та Суркіс покинуть склад олімпійського комітету

18 Листопада 2022 19:06
Вибори президента Національного олімпійського комітету України залишили чимало запитань та викликали бурхливу реакцію українців. Несподівано було побачити у складі членів НОК Григорія Суркіса та Нестора Шуфрича.

Про це повідомляє 24 канал.

Національний олімпійський комітет України отримав нового президента – ним став міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт. Також обрали нових членів НОК, серед них продовжують бути скандальні обличчя.

До складу членів НОК України переобрали скандального депутата Нестора Шуфрича, який представляє Федерацію стрільби з лука. Несподівано соратник керівника забороненої в Україні партії ОПЗЖ Віктора Медведчука знову з’явився серед членів комітету.

Компанію йому у цьому списку склав й Григорій Суркіс.

Такі «персони» у списку неабияк розлютили не лише спортивну спільноту, а й простих прихильників спорту.

Цікаво, що 18 листопада через таких людей як Шуфрич із списку своє прізвище викреслили колишній наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко, президент УАФ Андрій Павелко та виконувач обов’язків президента Федерації легкої атлетики України Євген Пронін.

НОК відреагував на таку бурхливу реакцію та критику. На офіційному сайті комітету з’явилось повідомлення про те, що Григорій Суркіс та Нестор Шуфрич покинуть склад Національного олімпійського комітету України.

Начебто ці дві «персони» вже подали відповідні заяви до новоспеченого президента НОК Вадима Гутцайта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 18 Листопада 2022 20:04
Представники Волині також голосували ЗА суркіса та шуфріча.Як так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus