USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Після зустрічі з Путіним госпіталізували Лукашенка, він у критичному стані, – білоруський опозиціонер

28 Травня 2023 14:54
Білоруський опозиційний політик Валерій Цепкало повідомив, що самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка госпіталізували після зустрічі з диктатором Путіним. Він нібито перебуває у критичному стані.

Про це він написав у Twitter, передає ТСН.

Валерій Цепкало повідомив, що після зустрічі з диктатором Путіним Лукашенка у Москві госпіталізували. Він нібито перебуває у критичному стані.

«Для лікування Лукашенка у Москві залучили провідних фахівців. Проведено процедури з очищення крові, стан Лукашенка визнано нетранспортабельним. Організовані зусилля з порятунку білоруського диктатора мали на меті розвіяти спекуляції щодо нібито причетності Кремля до його отруєння. Незалежно від того, одужає він чи ні, лікарі попереджають про можливість рецидивів», – повідомив білоруський опозиціонер.

Читати ще: Лукашенко тяжкохворий, Путін схвильований перспективою «поглинання» Білорусі, – Жданов

Валерій Цепкало закликав світову спільноту зробити усе можливе задля проведення у Білорусі чесних виборів.

Натомість у моніторингорій групі «Беларускі Гаюн» зазначають, що не можуть підтвердити чутки, поширені Валерієм Цепкалом щодо госпіталізації Лукашенка.

За їхньою інформацією, Лукашенко повернувся в Мінськ 25 травня о 20:20, після чого його кортеж побачили на шляху до резиденції.

Нагадаємо, 13 травня Лукашенко після тривалої відсутності на публіці відвідав президентську клініку в Дроздах. 14 травня він не з'явився на святкуванні дня державного прапора, державного герба і державного гімну Білорусі. 15 травня білоруська пропаганда показала свого диктатора Олександра Лукашенка, про якого кажуть, що він захворів.

У Держдумі РФ заявили, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко захворів, але не сказали на що.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бібісі Показати IP 28 Травня 2023 15:27
А білоруський опозиціонер в той час під столом сидів в Лукашенко, чи в Польщі проживає? Задовбали ці фантазії різних *активістів*
Коля Показати IP 28 Травня 2023 15:43
Вже написали що ні приїхав назад . Мабуть фейк був

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus