USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

«Плаче разом з нами»: волинянка розповіла про пса, що приходить на могилу до її тата-військового

2 Березня 2023 14:28
Донька загиблого військового з Волині Василя Арсеніка Дарія розповіла щемливу історію про те, як пес, який живе на цвинтарі, завжди приходить,аби разом з рідними Героя поплакати.

Розповідь волинянки опублікував у мережі телеведучий Костянтин Грубич, який розпитав у Дарії Арсенік про незвичайного пса, що приходить на могилу до батька.

Раніше Костянтин Грубич опублікував відео з собакою, який плакав на могилі українського захисника. Про цю історію написало багато ЗМІ. Але, як повідомив ведучий, у цій історії була суттєва помилка.

«Дізнався я про це від Дарії Арсенік, дочки загиблого біля Бахмута героя Василя Миколайовича Арсеніка. Вони з Волині, кладовище знаходиться у смт Люблинці біля Ковеля. Пса звати Сем», – розповів ведучий.
Далі Грубич передає розповідь самої Дарії.

«Я вдячна вам, що ви поширили це відео і як можна більше людей, зрозуміють, яку втрату несе Україна. Але це не є наша собака, тато її ніколи не бачив. Цей пес живе на кладовищі, і після загибелі тата він кожен раз приходить до нас та шкодує. Цього разу трапилося так само – він приходить, сидить, плаче разом з нами, кладе голову на могилу. Справді, це собака з великим серцем, навіть з більшим, ніж в деяких людей», – розповіла вона.

Зі слів дівчини, її тато був порядною, чуйною і доброю людиною. 22 липня, напередодні загибелі, у нього з дружиною була річниця шлюбу. Він з фронту подбав про букет для неї. Це був останній його дарунок. Волинянин загинув біля населеного пункту Берестове Донецької області. Героєві було 43 роки.

«Встиг скуштувати заробітчанського хліба. Збудував будинок, в якому, на жаль, так і не встиг пожити. У перший день після віроломної навали путінської орди повернувся в Україну та пішов у військкомат. Він був турботливим сином, чоловіком, батьком. 23 липня його не стало», – розповіла донька.

У загиблого захисника залишились батьки, дружина та дві доньки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Березня 2023 19:48
Відпусти собачку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus