USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Плей-офф повертається: сьогодні «Старий Луцьк» та «Прометей-2» вирішать долю путівки в чвертьфінал. Анонс

21 Квітня 2021 13:21
Серія плей-офф 1/8 фіналу повертається до обласного центру Волині, а все це завдяки перемозі «Старого Луцька» над кам’янським «Прометеєм-2» на виїзді– 52:70.

Проте все розпочиналося не так райдужно для лучан – у першому матчі серії плей-офф молоді хлопці з дублю «Прометея» зуміли налаштуватися та дати бій більш досвідченішому супернику на домашньому для нього майданчику – 62:67.

Тоді після гри головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій заявив, що гра його командою повністю провалена. Він назвав перемогу кам’янців цілком заслуженою, привітавши їх, однак пообіцяв, що команда зробить все, аби вийти з цієї ситуації. Натомість один з лідерів Владислав Унгурян сказав, що в цьому матчі зіграла роль певна недооцінка, але також він пообіцяв, що команда налаштується на наступну гру.

Сказали – зробили: у другому матчі на виїзді «Старий Луцьк» вже зі стартових хвилин показав, що налаштований лише на перемогу. Якщо не згадувати кілька провалів у захисті, під час яких «прометеївці» майже наздоганяли лучан у рахунку, то «Старий Луцьк» провів доволі впевнений матч та в підсумку переміг – 52:70.
Уже сьогодні «Старий Луцьк» в ОДЮСШ зіграє третій матч серії, початок гри о 19.00.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини лідер у минулій грі за набраними очками Максим Дейна розповів, що під час плей-офф ігри відбуваються кожних три дні, тому часу на відновлення немає, зокрема вчора відчувалася певна втомленість після дороги. Також він наголосив, що перша гра – це непорозуміння в плані результату.

«Перша гра стала поштовхом для того, щоб ми зібралися і з повною серйозністю віднеслися до ігор, адже нам не можна допускати помилок, оскільки кожна гра може стати останньою. Після першої гри ми зробили висновки, проаналізували свої помилки, гру і на наступний матч вийшли з зовсім іншим налаштуванням. В підсумку довели, що перша гра була непорозумінням. Друга гра була під нашим контролем, ми повністю виграли щит, давши зрозуміти, що не поїдемо додому без перемог. В «Прометея-2» є хороші гравці, тож недооцінювати їх не варто, оскільки це може зіграти злий жарт», – сказав баскетболіст.

Водночас Максим Дейна зазначив, що в команді забули результати попередніх ігор та готуються до третього матчу. Від імені команди він запросив вболівальників підтримати «Старий Луцьк» у досить цікавому протистоянні.

«У чвертьфіналі нас зачекалася «Львівська Політехніка», – підсумував форвард лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus