USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Старий Луцьк» взяв реванш у «Прометея-2» на виїзді. Доля протистояння вирішиться у Луцьку

18 Квітня 2021 19:56
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на виїзді взяв реванш у «Прометея-2» (52:70) та зрівняв рахунок у серії. Доля путівки до чвертьфіналу вирішиться у Луцьку.

У першому матчі плей-офф лучани несподівано поступилися дублю «Прометея», тож головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій не приховував емоцій, сказавши, що гра повністю провалена. Але сьогодні луцькі баскетболісти налаштовувалися лише на перемогу.

Вже на старті зустрічі «Старий Луцьк» здійснив ривок 7:0, зокрема посприяв цьому Сергій Юрченко, який влучив здалеку. Господарі одразу ж взяли тайм-аут, але після перерви у лучан закинув Швагринський. Натомість кам’янці перші очки у матчі забили лише через майже три хвилини після початку. «Старий Луцьк» мав перевагу в +10 майже протягом усієї чверті, але кілька дальніх вдалих спроб кам‘янців дозволили скоротити відрив до -3 за півтори хвилини до закінчення десятихвилинки. Підсумковий рахунок першої чверті – 20:23.

«Прометей» здійснив ривок на початку другої чверті 4:0, однак дві «трьохи» поспіль від Федчука та Дейни змусили господарів брати тайм-аут. У подальшому фантастичний момент, в якому Унгурян закинув три плюс один, дозволив «Старому Луцьку» відірватися на 15 очок. На велику перерву команди пішли за рахунку 28:47. Третя чверть вийшла зовсім нерезультативною, у ній з мінімальною перевагою перемогли кам‘янці, що дозволили їм трішки скоротити відставання – 40:57.

У фінальній десятихвилинці команди також не радували результативністю. В підсумку «Старий Луцьк» зумів довести матч до логічного завершення – 52:70. Вирішальний поєдинок відбудеться 21 квітня у Луцьку.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» в сьогоднішньому матчі став Максим Дейна, який забив 16 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus