USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

По центру Вінниці завдали ракетного удару, є загиблі. Почалася масштабна пожежа

14 Липня 2022 11:42
Вранці 14 липня у Вінниці пролунало кілька вибухів. «Приліт» ворожих ракет підтвердила міська влада.

«У Вінниці прильоти. Залишайтеся в укриттях. Не розповсюджуйте інформації про локацію та масштаби влучення. Зараз екстрені служби виїхали на місце», – повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Вибухи пролунали під час повітряної тривоги.

Як повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов, внаслідок ракетного удару є загиблі та поранені. Кількість уточнюється. Чотири ракети над областю збили сили ППО.

Згідно з попередньою інформацією, три російські ракети потрапили у будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки.

Зараз відомо про 6 поранених і 2 загиблих, серед яких – маленька дитина.

На місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Нині там горять близько 50 автомобілів. Над ліквідацією вогню працюють рятувальники.
Радник голови МВС Геращенко повідомив, що одна з ракет впала поряд із новим пологовим будинком.
До Вінниці направлено спеціалізовану слідчо-оперативну групу Головного слідчого управління Нацполіції та криміналістичну лабораторію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Липня 2022 12:31
Українці, ви ж не кацапи, чого матюкаєтесь? Українцю, не матюкайся, вбий у собі маскаля.. Матюки прийшли до нас з клятої кацапії
Луч до Анонім Показати IP 14 Липня 2022 13:47
Ні , вони їх теж вкрали))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus