USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

В Україні частково або повністю відновили понад 800 медзакладів

3 Жовтня 2023 06:16
В Україні вдалося частково або повністю відновити понад 800 медичних закладів.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я.

«За понад 19 місяців війни у різних регіонах України вже відновлено повністю або частково 820 об’єктів медзакладів. З них 410 об’єктів відновлено повністю та ще 410 – частково. Найбільше – в Миколаївській, Дніпропетровській, Київській, Харківській та Чернігівській областях», – йдеться у повідомленні.

У МОЗ наголошують, що попри системні атаки на медичну систему та постійні ворожі обстріли і бомбардування процес відновлення медичної інфраструктури є одним із пріоритетів для держави. Допомогу у відновленні медичної інфраструктури Україні надають міжнародні партнери.

Від початку повномасштабної війни росіяни пошкодили 1439 медзакладів та ще 190 зруйнували повністю. Найбільших втрат зазнала медична інфраструктура Харківщини, Донеччини, Миколаївщини, Київщини та Чернігівщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus