USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Вінниці помер лікар, який був поранений під час ракетного обстрілу міста

2 Серпня 2022 16:57
У Вінниці помер лікар, поранений унаслідок ракетного обстрілу міста 14 липня.

Про це повідомили в клініці «Нейромед».

«Сьогоднішній день приніс для нас неоціненну втрату, не стало неймовірно талановитого дитячого лікаря-невролога Ковальчука Павла Васильовича. Він мужньо боровся за своє життя протягом двадцяти днів, після рашистського теракту у Вінниці 14 липня, але численні опіки та поранення виявились дуже важкими», – йдеться у повідомленні.

Кількість жертв унаслідок обстрілу ракетного обстрілу Вінниці зросла до 28.

Померлий – один із постраждалих унаслідок влучання ракети «Калібр» у будинок побуту «Ювілейний», де була розташована клініка «Нейромед». В результаті ворожого обстрілу приміщення медзакладу вигоріло ущент, серед пацієнтів та персоналу клініки були поранені та загиблі, у тому числі одна дитина.

Нагадаємо, вранці 14 липня у Вінниці пролунало кілька вибухів. Спочатку у Нацполіції повідомили, що жертвами окупантів стало двоє людей, зокрема маленька дитинка, а поранення отримало шестеро людей. Згодом стало відомо, що внаслідок влучання російських ракет загинуло 23 людини, зокрема троє дітей
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus