USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Луцька відбувся «Млинчик-фест»

18 Червня 2019 21:26
У селі Городище Луцького району 17 червня відбувся «Млинчик-фест».

Про це повідомляють на сторінці Луцької райдержадміністрації у фейсбуці.

Програмою дійства були передбачені спортивні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», розваги для дітей «Веселі атракціони», солодка вата, презентація млинців від найкращих господинь Городищенської громади, святковий концерт, святкова «жива» дискотека.

Учасники свята готувалися та презентували свої смаколики з усілякими начинками. А ще шукали найгостиннішу хату Городищенської ОТГ та найкращу господиню сільської ради. Під час конкурсів оцінювали співпрацю господинь старостинських округів та естетичне оформлення імпровізованих хатинок. Спеціалізована комісія визначила намет, господині якого приготували найсмачніші млинці і ними стали дівчата із села Городище-2.

Діти стрибали на батутах, дорослі частували різні наїдки. Свято вдалося на славу.

Дійство відвідали голова райдержадміністрації Тарас Яковлев та його заступниця Інна Бас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus