USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поблизу обласної лікарні у Луцьку збили пішохода, водій втік

2 Березня 2021 17:12
Поблизу обласної лікарні у Луцьку трапилась аварія.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Сьогодні близько 13 год. 30 хв, на вулиці Гулака-Артемовського, на виїзді з Волинської обласної лікарні сталася автопригода. Невстановлений автомобіль здійснив наїзд на пішохода та зник з місця події в напрямку проспекту Грушевського. Внаслідок ДТП 55-річний пішохід отримав тілесні ушкодження.

За цим фактом слідчі Луцького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція просить очевидців та учасників цієї події невідкладно звернутися за номерами телефонів: 050-25-78-918 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цікаво Показати IP 2 Березня 2021 17:55
А що, обласна лікарня немає там камер?
123 Показати IP 2 Березня 2021 18:16
Чого водій автомобіля тікає з місця ДТП тому, що перебував за кермом в нетверезому стані. А перебування за кермом автотранспортної техніки в стані алкогольного чи наркотичного спяніння в результаті чого, було скоєнно ДТП несе за собою для водія - суворіше покарання. Того фактично всі водії зникають з місця пригоди, а потім вже тверезі самі на наступний день або через день з'являються з повинною в поліцію, звісно якщо того водія раніше поліція сама не розшукає. З'являється такий хитрий герой у лапках та заявляє поліції, що він не знає чого зник з місця пригоди, зате він вже тверезий, і може сміло здати кров на аналіз.
Я Показати IP 2 Березня 2021 20:59
Теж одного разу бачила, як саме на тому місці авто, яке виїжджало від обласної, врізалося у велосипедиста. Дякувати Богу, обійшлося без травм. Велосипедист погрозив водієві кулаком і поїхав далі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus