USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу вокзалу у Луцьку будуватимуть магазини та офісні приміщення

12 Червня 2019 17:34
Магазини будматеріалів з офісними приміщеннями до 15 метрів заввишки зводитимуть на Привокзальному майдані.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування нового будівництва спеціальних магазинів з продажу будівельних матеріалів і виробів з офісними приміщеннями на Привокзальному майдані, 1 йдеться у наказі управління містобудування та архітектури Луцької міськради від 6 червня.

Замовником виступає ТОВ «Екопрод», цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Цільове та функціональне призначення ділянки площею 0,2079 гектара відповідає генплану Луцька, плану зонування міста, детальному плану території в межах проспекту Президента Грушевського, Привокзального майдану та вулиці Привокзальної, затвердженому рішенням виконкому міськради від 17 серпня 2017 року.

Гранично допустима висота будівлі від поверхні землі до рівня конструктивної частини – 15 метрів. Частина ділянки розташована в межах санітарної зони охорони водозаборів II поясу. Відповідно до плану зонування території Луцька, ділянка розташована в межах санітарно-захисної зони виробничо-складських об’єктів IV-V класів шкідливості, шумової зони залізниці.

Нагадаємо, ТОВ «Екопрод» орендує ділянку, на якій зараз діє ринок «Привіз».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Богдан Сташинський Показати IP 12 Червня 2019 18:03
Дик а що - ринок ПРИВІЗ накрився мідним тазом ???
Анонім до Богдан Сташинський Показати IP 12 Червня 2019 18:30
Накрився офісом
До влади Показати IP 12 Червня 2019 19:03
Та заставте знести ті кіоски, що прямо перед залізничним вокзалом ! Збували європейського рівня вокзал і залишили ті шпаківні і причепи перед ним, що пам'ятниками торгують - якраз те, що туристам і пасажирам ніби потрібно ! Люди із-за них блудять і не можуть знайти дороги до мостового переходу. Відкрийте сквер, зробіть озеленення, підсвітіть його. То ж ворота у місто ! І туристам, і гостям, і самим же лучанам приємно буде бачити зелений сквер, а не кіоски з траурними вінками, пам'ятниками і всяким непотрібом !
Лучанин Показати IP 12 Червня 2019 20:04
Правильно, навіщо ринок біля поїзда. Інше діло зійшов з поїзда, зайшов в будівельний магазин і замість огірка з помідором купив цегляку. Тепер можна і дорогу буде перейти на пішоходному переході.
Лучанин Показати IP 12 Червня 2019 20:31
Поставте Башкаленку умову, що проектом будівництва магазину передбачити знос отих кіосків, що стоять перед залізничним вокзалом !
ольга Показати IP 13 Червня 2019 14:14
Я згодна, що в такому вигляді ринку далеко до ідеалу. Але дай нам Бог, щоб в супермаркетах ми не відчували себе як у музеї з нашою зарплатою. А жіночкам, які пруть 30 кілограмові баули у будь-яку погоду здоров'я і достойної пенсії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus