USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оренду ділянки під ринком «Привіз» у Луцьку продовжать на 10 років

27 Червня 2018 14:42
Оскільки орендар ділянки, на якій діє ринок «Привіз», долучається до вирішення соціальних проблем міста, а тимчасові споруди на ринку розташовані відповідно до правил та технічних паспортів, депутати міськради вирішили продовжити оренду ділянки.

Про це йшлося під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міськради 27 червня.

Депутати розглянули проект рішення про поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на Привокзальному майдані, 1 площею 0,2079 гектара.

Проти підтримки проекту рішення висловлювалися депутати Тарас Шляхтич, Микола Федік та Павло Данильчук. Так, рішення називали наслідком політичних домовленостей з екс-регіоналами, радили передати ділянку КП «Луцькі ринки» чи продовжувати договір оренди лише на рік, а не на 10 років, як вказано в проекті рішення.

Депутат Олександр Козлюк зазначив, що вже понад 15 років ділянка перебувала в оренді у цього суб’єкту господарювання, який належним чином здійснює господарську діяльність, долучається до вирішення соціальних потреб Луцька, тож не можна порівнювати з ним такого посередника, як Волинська облспоживспілка, яка орендувала ділянки Центрального та Завокзального ринків. Він наголосив, що у товариства є технічні паспорти, а міська влада не має на меті забирати усі без винятку ділянки ринків для КП «Луцькі ринки», тому що це було б порушенням антимонопольного законодавства.

Депутат Євгеній Ткачук підтвердив, що у міськради немає позиції «все у всіх відібрати», так, не планують відбирати ділянки, наприклад, Північного ринку чи ринку у 40-му кварталі. З його слів, ТзОВ «ЕКОПРОД» звернулося з проханням надати ділянку в оренду терміном на 10 років, тому такий термін вказаний у проекті рішення.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук зауважив, що щодо цього ринку, на відміну від тих, де господарювала облспоживспілка, не було зауважень, усі споруди впорядковані згідно з правилами. Отже, у міськради немає підстав не продовжувати договір оренди ділянки.

У підсумку, депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Богдан Сташинський Показати IP 27 Червня 2018 16:13
Тільки нехай Башкаленко зробить там реконструкцію - там не можно пройти , ноги люди ламають немає асфальту, ями, якись дурні занавески та тенти з г*ндонів понатягали .Бридко засмічено усе...
петя порох Показати IP 27 Червня 2018 20:50
Не треба.це наше .тстоїм сувєрєнне право на наш способ жизні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus