USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поблизу Старих Кошар – прокляте місце

24 Грудня 2009 11:55
 

Двічі за тиждень на автотрасі поблизу села Старі Кошари Ковельського району трапляються аварії. Недавно іномарка збила на смерть пішохода. А вчора легковик «Рено» протаранив «Жигулі» - скалічилися люди.
 
На проклятому місці, як його називають місцеві, автопригода трапилася близько 15-ї години в середу. Перед самими Старими Кошарами 54-річний ковельчанин за кермом «Рено-Кенго» не впорався з машиною. Виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2107. За кермом «Жигулі» сиділа 49-річна жінка, теж із Ковеля. Внаслідок аварії вона отримала травми.
 
Того ж дня поблизу села Верба Володимир-Волинського району 30-річний Ярослав, керуючи автомобілем «Опель-Корса», злетів у кювет. Чоловік не впорався з іномаркою на слизькій дорозі.
 
У результаті 24-річний пасажир, житель Володимира-Волинського із тілесними травмами потрапив до районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 22:03
Провидиця Ванга у свій час рекомендувала такі прокляті дороги цукром посипати і, дивись, аварій поменшає
олеся Показати IP 12 Червня 2011 10:52
Прокляті дороги існують,і це не вигадки.І саме там, найчастіше трапляються аврії.Є траси,які проходять біля старих кладовищ,ці дороги будуть проклятими,адже вони втягують негативну енергію.Мені розповідали,що на трасах розташованих біля кладовищ з"являлись силуети у вигляді духів,тому дійсно ті дороги потрібно посипати цукром,і у автомобілі має бути посвячена іконка,або хрестик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus