USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Побиття стоматологом дітей у Рівному: за лікарку взялася поліція

12 Лютого 2021 19:24
У Рівному за фактом неналежного виконання обов’язків стоматологом та нанесення тілесних ушкоджень розпочали досудові розслідування – із заявами до поліції звернулися жительки Костополя та облцентру.

Про це інформує Українська правда.

У першій заяві 28-річна рівнянка повідомила, що після візиту до стоматолога в одній із приватних клінік Рівного у восьмирічної доньки вона виявила гнійну рану губи. Справу відкрили за частиною 2 статті 140 ККУ (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником).

Рівненський телеканал розповів, що стоматолога звати Інна Кравчук. Зазначається, що раніше жінку вже звільняли з іншої клініки, зокрема й через скарги з боку клієнтів.

Також до поліції звернулася 36-річна жителька Костополя, яка повідомила, що під час лікування зубів лікарка нанесла травми її 5-річній дитині. У цьому разі відкрили справу за ч.1 ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження).

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження поліцейські розпочали розслідування за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Якщо вину жінки доведуть, їй загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

У рамках кримінальних проваджень призначені судово-медичні експертизи.

«Окрім того, інформація, виявлена під час моніторингу інтернету, стосовно побиття лікарем дітей на робочому місці буде зареєстрована та розглядатиметься під час розпочатих досудових розслідувань. Наразі дві заяви громадян, які надійшли з цього приводу, не мають відношення до кадрів насилля над дітьми, поширених в інтернеті», - розповіла речниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Рівненській області Марія Юстицька.

Вона допускає, що записи зроблені раніше і стосуються побиття інших дітей. Тож, як прогнозують у поліції, у цій справі можуть бути виявлені нові факти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
жах Показати IP 12 Лютого 2021 23:36
больна тварь
julia9 Показати IP 13 Лютого 2021 14:50
Дивує,що жоден батько не зловив цю тварюку і не набив їй пику.Є категорія людей,яким по іншому не доходить. Хоч я більше за вияснення в судах і т.п.,але за свою дитину морду б її роздерла до невпізнаваності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus