USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Побиту на турецькому пляжі українську топмодель звинуватили в брехні. Нові подробиці скандалу

4 Серпня 2020 17:11
У Туреччині розгорівся скандал після того, як українська модель Дар’я Кирилюк заявила до поліції про побиття на пляжі Момо в Чешме.

Кирилюк розповіла, що охоронці побили її та ще трьох дівчат без будь-якої причини. А адміністрація клубу намагається приховати злочин і виставити все так, ніби її побив її ж хлопець, пише Gazeta.ua.

«Спочатку вони побили мене і мого хлопця. А потім стверджують, що мій хлопець б’є мене», – написала модель в соцмережі і додала, що імена тих, хто побив її, – Мірач і Дада.

Турецькі ЗМІ пишуть про свідка, який стверджує, що живе навпроти будинку, орендованого Кирилюк та її хлопцем. І чув крики з будинку близько 22:00 у ніч на 31 липня.

«Три людини сперечалися. Вони були, ймовірно, п’яні. Вони лаялися англійською. Я бачив побиту молоду жінку. Вона вийшла з дому і заховалася. Я подзвонив до поліції», – розповів він.

Бійку між Кирилюк та її хлопцем нібито зняли камери спостереження. Працівники служби безпеки не били Кирилюк, як вона це стверджує, таку заяву зробила адміністрація пляжу в соціальних мережах. А власник пляжу в Чешмі Бурак Бешер сказав, що інцидент стався за межами закладу і не має стосунку до його працівників.

«Інцидент засмутив нас. Ми не брешемо, є свідки, і ми будемо діяти усіма законними методами», – заявив він.
Начебто п’яна компанія Дар’ї сама спровокувала конфлікт, кидаючись льодом. На ґрунті цього в моделі і її друзів зав’язалася бійка з іншими відвідувачами, а охоронці пляжу були змушені рознімати дебоширів.

Конфлікт стався на курорті Чешме у п’ятницю, 31 липня. Дар’я Кирилюк заявила до поліції про те, її разом із компанією друзів побили охоронці клубу на пляжі Момо. На НП відреагував міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой. Він засудив напад у туристичному районі, особливо щодо жінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Обурений Показати IP 4 Серпня 2020 17:21
Щось їй мало дали.
От Показати IP 4 Серпня 2020 18:03
Позорище - дикуни! І хто отаких дебілоідів виховує(((
Активіст Показати IP 4 Серпня 2020 18:04
Дуже багато уваги тій воблі приділяють. А турки будуть молодці, якщо подадуть на неї в суд за наклепи.
як завжди Показати IP 4 Серпня 2020 18:46
Звикли вдома в Україні поводитися, як дикуни, то й там вирішили себе показати. Ганьба таким "топмоделям".
? до як завжди Показати IP 4 Серпня 2020 21:51
Для кого вона топ-модель і де? В криворагульних саунах хіба що.
Радувець Ларіса Показати IP 4 Серпня 2020 19:08
Вона більше на кончіту схожа ніж на модель
3 до Радувець Ларіса Показати IP 4 Серпня 2020 21:52
На буратіну підбухану вона схожа.
К Показати IP 5 Серпня 2020 09:48
Охоронців було звати Насрі і Подбєрі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus