USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Починаємо черговий етап битви за Україну», – Василь Шкляр у Луцьку

28 Вересня 2018 18:46
Черговий етап битви за Україну має розпочатись, в тому числі, і з обрання нової влади, яка не буде затьмарена жадобою до власного збагачення. Разом з тим, український політикум потребує нових облич, які дійсно здатні змінити Україну.

Про це письменник, член комісії партійного контролю партії УКРОП Василь Шкляр розповів під час президентських праймеріз УКРОПу в Луцьку.

Первинні вибори, тобто праймеріз – це загальноприйнята практика в західних демократіях. Проте не в Україні, де більшість партій – вождистського типу, коли партійний функціонер вирішує сам, куди йому балотуватись, при чому думка виборців та соратників не враховується.

Натомість УКРОП ламає цю традицію: вперше в Україні делегати своїми голосами обирають кандидата від партії на президентські вибори. Праймеріз відбудуться в 23 містах України, і саме Волинь починає цей масштабний всеукраїнський тур.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ПРАЙМЕРІЗ УКРОПУ – В ЛУЦЬКУ. НАЖИВО

Василь Шкляр зазначив, що Волинь йому дуже близька. Чи не вперше він побував тут, коли приїхав на весілля старшого брата, який брав дівчину з Ковельського району в дружини.

«На весіллі, схмелівши після чарки, я попросив дідуся, чи може він показати бандерівця. І він познайомив мене з відомою упівкою», - пригадує письменник та зазначає, що українці мають об’єднатись в боротьбі за свою країну.

«Ми починаємо черговий етап битви за Україну. Ця битва точиться у всьому світі, але в епіцентрі неї маємо стати ми, українські патріоти. Адже нинішній президент діє так, ніби ним править диявол на ім’я Жадоба», - емоційно звернувся Василь Шкляр, слова якого підтримали аплодисментами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 28 Вересня 2018 19:21
Пане Василю ! То ви ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus