USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податківці черед бігборди не дають спокою заробітчанам

11 Березня 2011 09:40
На Волині з’явилися носії зовнішньої реклами із закликом податківців задекларувати податки.

Двадцять два бігборди різного інформаційного наповнення, але з обов’язковим нагадуванням про обов’язок до 1 травня задекларувати доходи, розміщено на трасах міжміського та міжобласного сполучення на території Волинської області, - повідомили у прес-службі ДПА України у Волинській області.

«А оскільки Волинь - це прикордоння, то природно, що певна частина волинян працюють у наших найближчих сусідів - в Польщі та Німеччині, у нас досить жваво реалізують автівки», - розповіла начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області Алла Алейнікова.

«Залучити до подання декларацій тих, хто отримав іноземні доходи, отримав неоподаткований дохід від продажу рухомого майна, має інвестиційний прибуток – пріоритети роботи податківців цьогорічної деклараційної кампанії», - додала податківець.

«Проте, така форма соціальної реклами як бігборди та сітілайти – це намагання привернути увагу всіх, хто відповідно до чинного законодавства зобов’язаний подати декларацію», - запевнила Алла Алейнікова.

У податковій кажуть, що головна тема їх соціальної реклами – «турбота про малу батьківщину». «Подбай про рідний край – задекларуй доходи до 1 травня!», - кажуть їх бігборди.

«А для декларантів - противників такого «містечкового» патріотизму волинські податківці мають окремий аргумент – бігборди, на яких наголошується «Колос до колосу буде хлібина – так від податків живе Україна. Задекларуйте доходи», - йдеться у повідомленні податкової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
розочка Показати IP 11 Березня 2011 10:07
як би ще податкова знала, який гіркий той заробітчанський хліб, крім того саме держава повинна дбати, щоб нашим людям була робота на Україні. А заробити, то ще як кому повезе...
Л А Д О М И Р Показати IP 11 Березня 2011 17:34
хай краще дякую скажуть за те що ті заробітчани всі разом колосальні суми в Україну пересилають... Тим самим стимулюють платоспроможність населення.. Це ж як 1 + 1... ШОК!
09 Показати IP 11 Березня 2011 18:32
Тітко Алло, а що держава і ваша адмінстрація зробила для ПОКРАЩЕННЯ життя волинян? Скільки робочих місць створили? Це що ви організували їхні заробки? ТІльки роти роззявляєте на чужий коровай.
Олег Савчук Показати IP 11 Березня 2011 19:15
Як огидно читати ту всю нісенітницю. В Україні стільки паразитів, що її ніхто не прогодує. Є глисти - лікуйся! Уявіть скільки щорічного податку можна отримати з кожного дорогого будинку і кожного дорогого авто в україні! Чому податкова продовжує обдирати до нитки бідних заробітчан? А вже якщо заробітчанин не бідний, то в нього є згадані будинок і авто.
M Показати IP 13 Березня 2011 18:27
Українців працювати за кордоном змусила сама Україна, не створивши, чи не надавши умови для створення робочих місць і достойного рівня життя. Справді, люди пересилають щорічно в Україну мільярдні інвестиції, безвідсоткові. Підтримують свої сім'ї, про які держава не дбає, а тим самим підтримують і саму державу. Бюджет України - як друшлак - скільки б туди не лили води, воно всеодно не напониться, а напоїть тільки тих, хто на вертольотах літає, скуповує заводи, різної масті держ чиновників і службовців. Держава своїм загребущим органом ДПІ хоче ще більше заливати грошей в друшлак (бюджет). Якби люди знали, куди ідуть гроші, як вони розподіляються, використовуються і що це все іде на розбудову країни, підняття економіки і рівня життя громадян, що перед ними чиновники під страхом тюрми і втрати посад на колінах ходитимуть, звітуючи за кожну копійку довірених їм грошей громадян, тоді ми готові платити податки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus