USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подробиці нічної ДТП під Луцьком: обоє водіїв були п`яні

25 Вересня 2017 13:17
Обоє водії, які постраждали під час нічної ДТП у Луцьку, були у стані алкогольного спяніння.

Нагадаємо, учора, 24 вересня, на автодорозі в селі Зміїнець Луцького району автомобіль «Mazda-626» врізалась у «Renault Scenic». Внаслідок зіткнення травмувалося восьмеро людей, семеро із них у лікарні, інформують у прес-службі волинської поліції.

Автопригода трапилася близько 6 години ранку. За кермом легковика «Mazda-626» перебував 27-річний житель Турійського району. Водій, ймовірно, не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем «Renault Scenic», під керуванням 25-річного лучанина, який виконував поворот ліворуч. До слова, обидва водії перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок автопригоди водій та четверо пасажирів «Mazda 626» отримали тілесні ушкодження. Усіх їх госпіталізували.

Також до лікарні потрапили двоє пасажирів автомобіля «Renault Scenic». Водій транспортного засобу після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus