USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Погоня зі стріляниною: на Волині водій позашляховика хотів збити авто правоохоронців

18 Березня 2018 11:28
Автомобіль високої прохідності виявили учора ввечері зі спостережної вежі прикордонники Луцького загону відділу «Доманове» біля кордону з Білоруссю.

З метою затримання транспортного засобу негайно вибула група реагування, інформують у прес-службі Держприкордонслужби.

Під час переслідування команду прикордонників про зупинку водій проігнорував та направив транспортний засіб у бік автомобіля військовослужбовців Держприкордонслужби. Складом прикордонного наряду було здійснено чергу попереджувальних пострілів вгору та по колесах авто. Однак після цього водій розвернувся в інший бік та, намагаючись сховатись від правоохоронців, які його переслідували близько 2 кілометрів, звернув на одне з приватних подвір'їв н.п. Млинове. Покинувши авто, водій вдався до втечі.

Під час перевірки напрямку виявлення автомобіля прикордонним нарядом, у рову між пунктами пропуску, знайдено 4 пакунки сигарет загальною кількістю 2 740 пачок. Виявлений автомобіль передано співробітникам поліції. Згодом водія було встановлено, він виявися місцевим жителем 1973 року народження. Будь-які пояснення чоловік надавати відмовився.

До Ратнівського ВП ГУ НП у Волинській області направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гость Показати IP 20 Березня 2018 17:15
Знакоме авто ще мабудь эвропейське виробництво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus