USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Погоня державтоінспекторів закінчилася трагедією

6 Серпня 2012 16:26
Двоє загинули, ще двоє – у лікарні, так закінчилася втеча від «даішників» для молодих волинян. Про це інформує Волинь-Нова

О другій годині ночі компанія відпочивальників з селища Шацьк вирушила розважатись в урочище Гряда.
Їхню автівку на автошляху, спробували зупинити працівники підрозділу ДАІ. Водій на вимогу зупинитись не відреагував і патрульна машина почала переслідування.

Зрештою, машина втікачів, злетівши з дороги, перекинулася неподалік санаторію «Лісова пісня». Водій та молода дівчина загинули на місці ДТП. Ще двох юнаків, які були у салоні і приїхали на відпочинок із Нововолинська, а також дівчину з Шацька з тяжкими травмами госпіталізували в Любомльську райлікарню.

За фактом ДТП прокуратура області проводить розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Валя Показати IP 6 Серпня 2012 17:24
Молодці поліціянти!!! - хотіли заробити 100 гривень, а вбили молодих людей Тепер зробіть з них п*яних наркоторговців які ще й злодії і отримайте зірочки
наблюдач Показати IP 6 Серпня 2012 17:40
Горе матерям
ЖАХ ! Показати IP 6 Серпня 2012 17:48
Це ж треба так доганяти, щоб повбивались діти! Автомобіль зафіксований, можна і по тихому дожати. А за трупи молодих людей та скалічених медалі вдома своїм діткам з гордістю покажуть? Вовк і той вибирає одну жертву та й то слабшу. Видать у переслідувачів не було пощади до молодих право порушників.
Konst Показати IP 6 Серпня 2012 18:08
Вот и побухали...
ненавиджу дОїшників Показати IP 6 Серпня 2012 18:33
Не мають права переслідувати в нічний час! Уроди...і спокійно спатиметься їм після того, як через них люди загинули?
пенсия Показати IP 6 Серпня 2012 23:17
даишники не прави хотели срубить бабки . а срубили два трупа . имеим за чем гнались.жадние у нас гашники .
Max Freeman Показати IP 6 Серпня 2012 23:42
Такие случаи там почти каждый год происходят... Слышал, что в одной из стран Евросоюза полицейским запрещено преследовать пьяных водителей, чтоб те еще больше беды на дороге не натворили. С одной стороны правильно, а с другой стороны если оно дальше собьет кого-то - кого винить? :(
о_О? Показати IP 7 Серпня 2012 10:04
А чому не пишуть що автомобіль ДАІ також попав в ДТП? Який даішники уміло "скрили", обтянули бризентом, а з місця ДТП вивезли на лаветі! Вони що думають що це їм так зійде з рук?
мишаня до о_О? Показати IP 12 Серпня 2012 14:38
я с вами полностью согласен,за свой автомобиль они ничево неговорят
В Показати IP 7 Серпня 2012 11:14
Треба припинити видавати права кому попало, особливо молодим і ще дурним, у яких в голові одні понти, а почуття обережності відсутнє зовсім. А на вимогу ДАЇ зупинитись зобов"язані, яке те ДАЇ, то вже інше питання. Останнім часом новини з доріг, як зведення з поля бою - стільки трупів. Застукали п"яним за кермом, чи швидкість в межах міста перевищив - забрати права мінімум на рік, а коли це сталось біля дитячих навчальних закладів чи пішохідних переходів - на п"ять, може тоді порозумнішають і зрозуміють, що автомобіль, то не іграшка.
ненавиджу дОїшників до В Показати IP 7 Серпня 2012 17:22
Треба припинити набирати всяке бидло в ДАЇ, яке тільки те і робить що бабло качає...два роки тому я була в точнісінько такій аварії, коли ці уроди, НЕ ЗУПИНЯЮЧИ авто, почали переслідування і прострелили колесо...в результаті двоє загиблих на місці і двоє півроку поломаних в лікарні...а ці тварі бачили це все і навіть швидку не викликали, тільки повитягали з машини документи...але Бог є-сидять обоє, хоча толку з того...життя не повернеш...співчуваю родичам...тримайтеся!
місцевий2 Показати IP 7 Серпня 2012 12:49
не винуйте гаїшників - це місце давно прокляте.хто злітає вліво на цьому трампліні-гарантована смерть,наліво-виживають!!!! А тепер скажіть,чи можна було б за 30 років привезти машину асфальту і залатати це місце,чи ті смерті комусь вигідні
місцевий2 Показати IP 7 Серпня 2012 12:51
ці поліціянти по100 не заробляють
1 Показати IP 7 Серпня 2012 22:47
тільки повнісю безмозглий з пасажирами не зупиниться на вимогу ДАІ, ще й вночі. Сам їдеш - собою ризикуй скільки завгодно, а з пасажирами...Треба ввести ще екзамен на відсутність дебілізму в МРЕВ.
мишаня Показати IP 12 Серпня 2012 14:35
мусора уроды,убили двоих и ещё двоих покалечили.сами создоли аварийную ситуацыю,а сейчас ищут виновных в етом
жанна Показати IP 3 Жовтня 2012 13:24
а у вови який загину скоро родиться дитя буде хлопчік і назву його в честьнашого тата Володя а даїшників осудить Бог

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus