USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Погуляйко проміняв Світязь на турецький Бодрум

6 Серпня 2020 15:03
Губернатор Волинської області Юрій Погуляйко нещодавно повернувся з Туреччини, де відпочивав у курортному Бодрумі. Його впізнали пасажири, які летіли з ним на одному борту. Хоча на кожне свято чиновник зізнається у любові до Волинського краю, та чомусь Шацькі озера проміняв на турецькі курорти, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«На Світязі я був, коли працювали там, – відповів він на запитання журналістів, чому для відпочинку не обрав перлину Волині. – Наступну відпустку я обов’язково проведу на Волині, але не на Світязі, а на Пісочному. Воно мені дуже подобається, але ж умови покращити треба».

Відповідаючи на запитання, чому вирішив відпочивати за кордоном, Юрій Погуляйко сказав, що торік, працюючи першим заступником очільника Луганської області, зовсім не відпочивав улітку. А от цьогоріч вдалося викроїти тиждень, бо про це попросили кохана з дітьми.

Отож виходить, що в той час, коли люди втрачають робочі місця та доходи через карантин, який губернатор рекомендує й далі посилювати, справи самого Юрія Погуляйка на посаді голови Волинської ОДА ідуть лише вгору.31 липня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за рівнем поширення коронавірусного захворювання віднесла Луцьк до «червоної» зони. І хоч згодом голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко визнав, що це рішення було помилковим, але, незважаючи на його необгрунтованість та хибність, він наполягає на його виконанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 6 Серпня 2020 15:46
відпочиває після важкої праці: знімав зряплату з карточки
волиняка Показати IP 6 Серпня 2020 15:56
Да місцеві давно зрозуміли, що немає що робити на тому Світязі і їдуть за кордон відпочивати! Ви ціни і умови порівняйте!
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2020 15:58
Таке можна сказати чи не про кожного волинянина, який зізнається в любові до свого краю але може відпочивати будь де. Що вже казати про людину, яка народилась у Луганській області. І що гріха таїти: Світязь гарне озеро, але сервіс там ніякий.
парпо Показати IP 6 Серпня 2020 16:05
"Відповідаючи на запитання, чому вирішив відпочивати за кордоном, Юрій Погуляйко сказав, що торік, працюючи першим заступником очільника Луганської області, зовсім не відпочивав улітку." А коли ж було відпочивати в літку 2019 року. Був призначений 22 серпня 2019 р. і попрацював до грудня 2019р.
Волинянам Показати IP 6 Серпня 2020 16:54
зате : Як «Слуги народу» на Світязі «працювали». https://www.volynnews.com/news/all/yak-sluhy-narodu-na-svitiazi-pratsiuvaly/
Да Показати IP 6 Серпня 2020 18:05
Мене дратує слово "губернатор"!!! Я не в губєрнії живу... Чому патріоти мовчать? А то виходить як в російській імперії назви...
Шацьк Показати IP 6 Серпня 2020 19:10
Люди, мав би я касу як він, ср...в би я на вас і ваші коменти, що він і робить. Я відпочивав би будь де тільки не на шацьких озерах. То реалія
Хм. Показати IP 7 Серпня 2020 09:40
Як на рахунок пані Вахович І. М.? Невже голова Волинської обласної ради "в той час, коли люди втрачають робочі місця та доходи через карантин.." теж відпочивала у Туреччині?
скептик Показати IP 7 Серпня 2020 11:57
ви, чернь, дотримуйтесь карантину і сидіть вдома, а я, брахман, їду куди хочу і карантин мені до д"пи
А до скептик Показати IP 7 Серпня 2020 18:58
Так воно і є насправді.
Народна прокуратура Показати IP 8 Серпня 2020 09:22
Всі коментатори виходять з того де саме відпочивав чиновник - в Україні чи за кордоном. Але ніхто не хоче визнати, що для відпочинку на Шацьких озерах в першу чергу потрібно вгадати з погодою. І держслужбовцю чи військовому, які планують відпустку ще за рік до неї, це зробити неможливо. Це не приватні підприємці або "тимчасово не працюючі", які самі обирають час відпочинку і можуть це робити у буь-який момент. А коли погоди немає, на Світязі можна лише горілку пити і купувати кукурудзяні качани по такій ціні, що їх нібито з Парижа привозять літаками. У тій же Туреччині проблем з погодою немає.
Вася Показати IP 8 Серпня 2020 10:49
кому вони треба ті озера..Комарі,умови...ціни...Самі чому в тому літаку були??Чешете тут.Правильно Юрчику.Їдь куди хочеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus