USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«На Волині розпочалися весняно-польові роботи». Погуляйко про ситуацію в області та допомогу іншим регіонам

16 Березня 2022 11:42
У Волинській області майже всю ніч тривала повітряна тривога. Однак загалом ситуація на Волині наразі спокійна.

Про це під час ранкового звернення повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Відновлюють свою роботу підприємці усіх напрямків. Розпочались весняно-польові роботи, адже економічний потенціал області завжди підтримують волинські аграрії», – зазначив голова ОВА.
Він наголосив, що керівництво держави працює над тим, аби в умовах війни бізнес отримав максимальну свободу та міг працювати.

«Готуються законопроєкти, згідно яких податки будуть знижені; всі регуляції прибрані; доступ до фінансів полегшений; трудові відносини лібералізовані», – поінформував голова ОВА.

Щодо допомоги іншим областям, то Волинь продовжує допомагати продовольством. Зокрема вчора відправили три багатотонні вантажі до Бучанського району, місто Бровари та в Житомирську область. Також за останню добу на Волинь прибуло майже 3 тисячі евакуйованих. Всього з початку війни – близько 22 тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Льонька Показати IP 16 Березня 2022 12:09
Та вони ще минулого тижня почалися. Губернаторові треба змінити своїх замів, які не орієнтуються в ситуації і тим самим подають йому інформацію з тижневим (мінімум) запізненням
лучанка до Льонька Показати IP 16 Березня 2022 14:03
Чому не повідомляють яка ситуація в лікарнях з ковідом,маски всі познімали,хоча карантин до 31.03.? Чому двори засмічені,вийшли з кабінетів і квартир і прибрали. Не працюють програми в пенсійному фонді,собезі,тролейбусному депо два тижні, в них є компютерники чи немає ? Біженці теж є різні. Хоча викуплять в магазинах памелу,ікру, червону рибу. Шукає дядько в там-тамі харківський сирок...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus