USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Покарали неповнолітнього, який під час обшуку побив офіцера у Луцькому СІЗО

12 Січня 2022 21:53
Неповнолітній рецидивіст, який відбуває покарання у Луцькому слідчому ізоляторі, побив офіцера, коли той намагався обшукати камеру. За це він отримав новий термін.

Як йдеться у матеріалах справи Луцького міськрайонного суду, вдруге судимий за крадіжку неповнолітній відбував покарання у слідчому ізоляторі.

30 вересня 2021 року хлопець намагався перешкодити здійснити обшук у його камері. Зокрема, коли офіцер хотів обшукати матрац, в якому, згідно з попередньої інформацією, були заховані заборонені предмети, між затриманим, його співкамерником та працівниками СІЗО виникла суперечка.

Читати ще: У Луцьку з СІЗО намагався втекти неповнолітній, побивши охоронця

Під час конфлікту неповнолітній вдарив ногою в спину, а потім головою в око старшого інспектора відділу режиму та охорони Луцького СІЗО, лейтенанта внутрішньої служби. Згідно з висновком експерта, офіцер отримав закриту черепно-мозкову травму та струс мозку.

Хлопець повністю визнав свою вину та просив суд суворо його не карати. Натомість представниця неповнолітнього зазначила, що він виріс у неблагополучній сім'ї, виховувався вулицею, що і сформувало таку поведінку.

Суд призначив розбишаці два роки позбавлення волі. Приєднавши до цього строку невідбуте покарання за попередній злочин, остаточно присудив зловмиснику 3 роки та 6 місяців.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Т Показати IP 12 Січня 2022 22:09
Я не вірю в те, що цей хлопець зрозуміє, що накоів.
Олесь Показати IP 12 Січня 2022 22:30
То ж неповнолітніх несажають а відають на опікунство . Чи в Україні вже сажають всіх підряд.
1й до Олесь Показати IP 13 Січня 2022 08:11
Кримінальній відповідальності підлягають особи, яким до вчинення злочину виповнилося 16 років. Однак, за вчинення окремих видів злочинів до кримінальної відповідальності притягуються неповнолітні особи у віці від 14 до 16 років.
Олег Показати IP 13 Січня 2022 17:45
Все правильно зробили
Анонім Показати IP 14 Січня 2022 08:56
сумно...це свідчить про те, що фіз.підготовка окремих представників поліції знаходиться на неналежному рівні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus