USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Показали, як працює фабрика святого Миколая у Луцьку

1 Грудня 2020 21:27
У Теремнівському будинку культури відкрилася Фабрика святого Миколая. Організатори та волонтери вітатимуть дітей із малозабезпечених родин, дітей-сиріт, тих, які хворіють, зі святами, розповіла керівниця акції Юлія Дмитрук.

Благодійна акція «Миколай про тебе не забуде!» в обласному центрі відбувається учотирнадцяте, повідомляє Суспільне Волинь.

«На Фабриці святого Миколая розпочали збір речей, які приносять волиняни», – розповіла керівниця акції Юлія Дмитрук. Тут можна зустріти святого Миколая і його помічників – ельфів.

На Фабриці святого Миколая працює 20 волонтерів. Це, переважно, студенти. Вони сортують речі, які принесли небайдужі, щоб потім сформувати подарунки і роздати їх дітям.

Усі пожертвувані волинянами речі волонтери оглядають та сортують. «Стартуємо ми сьогодні тому, що нам потрібно зібрати дуже багато подарунків до 19-го грудня, зібрати їх і розвезти по домівках, а це займає не один, і не два дні», – каже Юлія Дмитрук. Акція триватиме щонайменше місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus