USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Показали, як у Луцьку ремонтують дороги та прибудинкові території. Фото

4 Вересня 2020 19:13
Сьогодні радники міського голови Ігор Поліщук та Юрій Безпятко, а також директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк здійснили інспекцію ремонтних робіт, що проходять на дорогах та прибудинкових територіях міста.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Розпочали із пішохідної доріжки від будинку №2 по бульвару Дружби Народів до будинку №11 на вулиці Шота Руставелі, ремонт якої знаходиться на стадії завершення. Цю доріжку викладено бруківкою, облаштовано спеціальні пониження та тактильну плитку. Відтепер щодня сотні школярів та тутешніх мешканців проходитимуть вулицею у комфортних умовах.
Завершуються також роботи з ремонту дорожнього покриття на вулиці Боженка від будинку №1а до будинку №5. Цей об’єкт буде виконано із використанням покриття з напівпросочуванням. Окрім того, в стадії завершення такі ж роботи на вулиці Космонавтів.
Ще одна вулиця, на якій буде виконано дорогу із використанням таких технологій, – Надозерна. Попередньо місцеві мешканці страждали від усіх проблем, що пов’язані із ґрунтовими дорогами, проте вже зовсім скоро вулиця Надозерна стане комфортним місцем для проживання та прогулянок із дітьми.
Завершується також ремонт двору на проспекті Відродження, 5; вулиці митрополита Андрея Шептицького, 32, 34; Декабристів, 29, 31. Ремонт виконаний із використанням бруківки, облаштуванням занижень, тактильної плитки. Окрім того, буде встановлено сучасне LED-освітлення, облаштовано дитячий майданчик, додаткові паркомісця. Наступного року планується приступити до облаштування нового спортивного майданчика із поліуретановим покриттям.
Важливим для Луцька є капітальний ремонт вулиці Ківерцівської, що нещодавно розпочався. Станом на сьогодні роботи знаходяться у активній фазі: для укріплення знято верхній шар ґрунту, облаштовується нова зливова система.
«Роботи йдуть активно. Поки дозволятиме погода старатимемось максимально реалізувати запланований об’єм та формуватимемо план на наступний рік», - резюмував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus