USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Показали ремонт школи №16 у мікрорайоні Вересневе

10 Липня 2020 15:36
Радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан проінспектували проведення ремонтних робіт, що тривають у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Нещодавно тут було утеплено фасад, покрівлю, замінено 169 вікон на енергозберігальні. Ремонт даху виконано із використанням мембранної плівки.

«Капітальні ремонти, що тут проводяться, стануть чудовим доповненням робіт, проведених протягом останніх трьох років: облаштування амбулаторії, футбольного поля, ремонт актового залу будинку культури. Цей корпус 16-ї школи був введений в експлуатацію 1982 року та протягом 38 років, фактично, не ремонтувався. Попередньо, тут вже було встановлено два ІТП, по одному – на кожен корпус. Сьогодні тут капітально відремонтували фасад, дах. Окрім того, що змінився естетичний вигляд школи, після ремонту тут буде значно комфортніше навчатися дітям та працювати вчителям.

Безумовно, що проведений комплекс заходів із енергозбереження дозволить економити кошти на опаленні та інших енергоносіях до 50%», – розповів Ігор Поліщук.

Досі тривають супутні роботи, ремонт ґанку, облаштування відмостки. Загальна вартість капітального ремонту закладу – понад 14 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Стомленийвідбрехунів Показати IP 10 Липня 2020 16:27
А старий корпус, де навчаються найменші школярі, ремонтувати не будуть?
Хммм Показати IP 10 Липня 2020 17:30
Коли була гола цегла якось воно автентичніше виглядало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus