USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Показали, в яких умовах готують їжу для луцьких школярів. Фото

8 Вересня 2020 19:51
Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та начальник управління освіти Зіновія Лещенко здійснили інспекцію ремонтних робіт, що проходять в закладах освіти нашого міста.

Зокрема, посадовці завітали до загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №24 — технологічного ліцею, повідомляє Луцька міська рада.

Окрім масштабних робіт з термомодернізації закладу, нещодавно також тут було здійснено комплексний ремонт харчоблоку та встановлено нове обладнання.
«Починаючи із 2017 року, ми почали активно ремонтувати харчоблоки у навчальних закладах міста. На жаль, у попередні періоди цьому не приділяли уваги, і багато харчоблоків були в аварійному стані: відвалювалася плитка зі стін, не працювала вентиляція, було багато супутніх проблем.

Сьогодні ремонтні роботи продовжуються. Ми завітали до шкіл із одними з найбільших харчоблоків і побачили, як оновлюється приміщення, що відбувається ремонт або заміна вентиляції. І це надзвичайно важливо, адже для людей, які тут працюють, має бути нормальний температурний режим. Приготування їжі - відповідати усім санітарно-гігієнічним вимогам.

Частково замінюємо також обладнання, облаштовуємо додаткові зручності для працівників. Плануємо продовжувати цю роботи. В подальшому також необхідно буде відремонтувати зали, в яких відбувається прийом їжі», - розповів Ігор Поліщук.
Також посадовці оглянули ремонт харчоблоків у навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 — ліцей» та навчально-виховному комплексі №26.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 10 Вересня 2020 08:53
Цирк!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus