USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поховали матір двох дітей, яку збив під Луцьком батько «бурштинового прокурора»

2 Лютого 2017 10:19
35-річну матір двох дітей Світлану сьогодні в останню путь проводили всім селом і під калатання шкільного дзвоника. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Жінка працювала вихователем у місцевому інтернаті. "Чесна, добросовісна, працьовита, активна. Залишилося двоє дітей", - каже директор школи-інтернату с. Княгининок Євген Возняк.



Нагадаємо, днями винуватцем ДТП біля Луцька став батько Андрія Боровика – екс-прокурора, а нині фігуранта резонансної справи, так-званої, «бурштинової мафії». Їдучи нетверезим Володимир Боровик збив на смерть 35-річну жінку.

Більшість очевидців трагедії приховують обличчя, побоюючись помсти впливового винуватця аварії. Його джип люди зупинили за кілька кілометрів через неадекватну поведінку на дорозі, ще не підозрюючи, що сталася страшна ДТП. "З питанням, що ж ти коїш на дорозі, ми витягли того чоловіка з машини. Він був дуже п'яний. Я викликав поліцію. І так ми практично затримали, не знаючи, що він збив жінку", - розповів водій автобуса Юрій.

57-річний затриманий виявився батьком екс-прокурора Рівненщини Андрія Боровика, замішаного у бурштинових оборудках. Чоловік категорично відмовлявся пройти тест на алкоголь і ніяк не міг утямити, чому його затримали. "Я їхав з дому, заїхав до онуків у Рівне. А вони кажуть, що я людину збив на смерть. Хай докажуть! Так, я пив", - каже підозрюваний у скоєнні ДТП Володимир Боровик.

Експертиза виявила більше 3 проміле алкоголю у його крові. "Будь-яка дитина сказала б, що цей дядя був п'яний. Щоб настільки в людини не було каяття, навіть маленького, після такого зробленого... Це в мене перший випадок за 17 років", - зізнається лікар-нарколог Сергій Дудка.

ЧИТАТИ ЩЕ: БАТЬКО «БУРШТИНОВОГО» ПРОКУРОРА - НЕ ВПЕРШЕ П’ЯНИЙ ЗА КЕРМОМ. НОВІ ФАКТИ

За клопотанням прокурорів Луцький міськрайонний суд обрав 57-річному призвіднику ДТП у селі Княгининок запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави.

Підозрюваний нині у СІЗО, поки суд не обере іншого запобіжного заходу, йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Тим часом його адвокати повідомили, що їхній підзахисний повністю визнав свою провину і щиро розкаюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ааа Показати IP 2 Лютого 2017 11:02
Щиро розкаюється він.... Виб....док....
Марія Показати IP 2 Лютого 2017 11:42
Боже яке горе дітям,батькам,чоловікові.Найщиріші слова підтримки та співчуття.Редакції слід було би розмістити якісь реквізити,що ми змогли би якось хто б скільки зміг тим діткам на реабілітацію ,навіть у дорослого кров стине при тому як уявляєш ту трагедію,а що ж в тоі дитини робиться в голові після того ,як на її очах збили матір,ще раз вічна пам'ять
Луцьк Показати IP 2 Лютого 2017 12:05
Сумно!
Іван Показати IP 2 Лютого 2017 12:44
Сподіваюсь у СІЗО його опустить досить швидко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus