USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Поховати в братських могилах або знищити»: як окупант позбуватиметься трупів солдатів. Документ

5 Березня 2022 14:38
Російська Федерація не збирається доправляти додому тіла вбитих солдатів. Їх мають поховати в братських могилах, присвоївши персональний номер або ж трупи просто знищать.

Відповідний наказ 26 лютого підписав заступник Міністра оборони РФ Олексій Криворучко.

Інформаційному агентству Волинські Новини надійні джерела надіслали копію наказу для службового користування, який отримали командири підрозділів, задіяних у війні з Україною, названою в Росії «спецоперацією».

Для того, аби Україна не могла навести точні дані про кількість загиблих окупантів і не внесла в базу пошуку загиблих «Ищи своих», з 1 березня у особового складу відібрали усі документи (військові квитки, жетони, посвідчення особи), щоб їх не можна було ідентифікувати. Евакуацію тіл мають провести в найкоротші терміни.

Читати ще: У російському Бєлгороді на межі з Чернігівщиною лікарні перепрофільовують на військові шпиталі, а в Мозирі морги забиті трупами чеченців

Тіла вбитих мають вивозитися приховано, уночі, в пункти постійної дислокації. Їх мають поховати в братських могилах у тому числі й на території Білорусі, з присвоєнням номера.

Якщо тіла неможливо вивезти, їх мають знищити на місці.

Читати ще: На кладовищах Росії для військових вирили сотні могил
Нагадаємо, для того, аби сховати кінці у воду і приховати реальну кількість загиблих окупантів, російські війська відправили в Україну пересувні крематорії.

Читати ще: «Зможемо вивезти 10 тис. вбитих»: Укрзалізниця дала ЗСУ рефрижератори для тіл окупантів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus