USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поки мама на дачі, 5-річний син гуляє Нововолинськом

7 Серпня 2018 12:39
Ввечері 6-го серпня небайдужі люди зателефонували в поліцію з повідомленням, що на вулицях Нововолинська 5-річний хлопчик гуляє сам.

Керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк повідомив, що правоохоронці склали відповідний акт та передали хлопчика до лікарні, який і сьогодні, 7-го серпня, перебуває там, передає БУГ.

Як вдалося встановити, мама дитини перебуває на дачі в масиві «Прикордонник». Поліція виїде на місце для складання акту про неналежне виконання батьківських обов’язків.

Це вже не перший протокол на маму, хлопчик уже раз пропадав. Сім’я стоїть на обліку як неблагополучна. Від батьків уже забрали одну дитину, яка перебуває в інтернаті.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 7 Серпня 2018 12:52
Зате всюди вой "чоловіки казли", "аліменти не платять", "заборонити виїзд", "штрафувати", "саджати", "розстріляти", "ображають святих і безгрішних жінок, авонижматері". І ніхто не хоче подумати що іноді несплата аліментів - єдиний спосіб донести щось до сволочної баби, яка клала на всіх (бо звітності і відповідальності в неї ніякої, тим приписом можуть зразу підтертись і забути). Дивіться що буває, і з ким дітей робите (бл**ство жіноче не виправиш, дитину суд залишить матері у 98% випадків, буде потім не життя а пекло). Бо буде така по дачним масивам на прикордонниках скакати, а ти на аліменти пахати і адвокатів, щоб можливо забрати дитину до себе і виростити нормальною людиною. Всім бобра!)
Пеця до Вася Показати IP 7 Серпня 2018 13:30
Нашо нам бобер?
Сем до Пеця Показати IP 7 Серпня 2018 14:34
У бобра добра багато (віршик дитячий).
Лучанин до Вася Показати IP 7 Серпня 2018 14:32
А очі та мізки для чого, дивитись і думати треба перед тим як пхати, чи "х** стоїть башка не варить?"
Вася до Лучанин Показати IP 7 Серпня 2018 15:33
Так і я кажу - дивіться з ким дітей робите, це ключове. Бо коли вже зробив - дороги назад нема, будь добрий виконувати батьківські обов'язки. Просто ви особисто чули стосовно цієї сфери грамотні, перевірені поради - як вибирати, на що дивитись, які контрольні точки? Ні, такого немає майже - от де парадокс. Сфера важлива, одна з найважливіших в житті - а все про "любофф", "в мирі і злагоді", "стакан води" ,"треба жоніццо". Як вибрати авто, де первіряти і куди дивитись, щоб не трапити на крадене - розписано, відзнято мільйон раз, вивчай і вперед. Як не попасти на шахрая при купівлі страховки наприклад - купа інформації. І так далі. А тут - ніби пороблено. Ви знаєте наприклад, що жінки які виросли в неповній сім'ї, тільки з мамою, в 2 рази частіше розлучаються за тих що виросли в повній сім'ї (порівнювали за певний період шлюбів)? Пояснення просте - дівчинка росте і не бачить в принципі взаємодії в житті чоловіка і жінки (своїх тата і мами), для неї "родина" - це одна жінка яка сама все собі вирішує і живе як заманеться. Таку модель вона і буде втілювати, коли подорослішає, звідки їй знати про інші - в неї ця перед очима кожного дня. Чому наприклад не поставиться питання про майже 100% непридатність для створення сім'ї жінок в яких вже є діти? Це не дзвіночок, це цілий набат - не лізь! Вона обирала собі чоловіка, народжувала від нього, потім по певним причинам вирішила припинити стосунки - це все її право. Але ти не зобов'язаний гробити на це життя, ти ризикуєш витратити час життя впусту, на дітей які не стануть твоїми ніколи (бо це біологія) - не лізь в це. Тільки от коли потім всі ці проблеми вилазять - "да, треба було зразу то все бачити". Тому акуратно там, на поворотах)
Коза до Вася Показати IP 7 Серпня 2018 16:55
Не знаю, яка мама, але й батька тут не згадують. Так що справді, якщо не готові (немає коштів, немає житла, немає часу, не можете поділити обов"язки і т.д.) краще дитину не народжувати. дитина - це не іграшка і не собачка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus