USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

«Поки не запізно»: Кулеба закликав НАТО не дати Путіну перетворити Україну на Сирію

4 Березня 2022 19:16
Голова МЗС України Дмитро Кулеба на засіданні міністрів закордонних справ НАТО в онлайн-режимі закликав держави Альянсу діяти, допоки не пізно, та не дозволити президентові РФ Володимиру Путіну перетворити Україну на Сирію.

Своє звернення Кулеба опублікував у мережі, передає ТСН.

«Дякую за все, що ви зробили, але це – війна. На війні потрібно робити все можливе до моменту, коли ми переможемо», ­– заявив український міністр.

Він наголосив, що Росія намагається перетворити Україну на Сирію, використовуючи аналогічні тактики, та закликав не допустити цього.

Читати ще: Європа має терміново прокинутись, – Зеленський звернувся до світової спільноти через обстріли АЕС

«Ми не повинні дозволити їм створити Сирію в Європі. Ми готові боротись і продовжимо боротись, але допоможіть нам. Якщо ви цього не зробите, будете змушені розділити відповідальність за життя і страждання мирних українців, які помирають через безжальних російських пілотів, які кидають на них бомби», – сказав Кулеба.

Він закликав держави НАТО діяти, поки Путін не атакував держави на захід від України.

«Я впевнений: ця війна розгортається таким чином, що настане момент, коли ви будете готові надати нам будь-що, буквально все, що нам потрібно, щоб зупинити Путіна від ударів по вас і перетворення Європи у страшний сон. Моя єдина надія – що це не буде запізно», – зауважив голова МЗС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus