USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Поліклініку в місті на Волині відремонтують

4 Грудня 2023 22:30
У Нововолинській центральній міській лікарні запланували капітальний ремонт частини приміщення лівого крила корпусу поліклініки для дорослих. Вартість робіт оцінили в чотири мільйони гривень.

Тендер на роботи медичний заклад оголосив на сайті prozorro.gov.ua. Торги тривають до 6 грудня.

Очікувана вартість капітального ремонту частини приміщення лівого крила корпусу поліклініки для дорослих у Нововолинську – 4 013 993 гривні.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть заміну вікон і дверей, внутрішнє опорядження приміщення, облаштування ґанку, встановлення елементів для маломобільних груп населення, сантехнічні роботи тощо.

Ремонт планують завершити до 26 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на роботи становитиме два роки.

Читати ще: Відділення онкогематології Волинської дитячої лікарні виграло грант у 150 тис. грн

Як ми писали, в патологоанатомічному відділенні Медичного об’єднання Луцької громади працюють одинадцять спеціалістів. Вони не тільки з’ясовують причини смерті, а й досліджують біопсійний і операційний матеріал. Це дозволяє встановити точний діагноз задля подальшого адекватного терапевтичного та хірургічного лікування пацієнта.

Нещодавно відділення капітально відремонтували та оснастили сучасним обладнанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus