USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Поліцейські тренувалися стріляти по пляшках і влучили в голову дитині, – ДБР

1 Червня 2019 22:34
Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань з’ясовують обставини умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень 5-ти річному хлопчику, який стався у п’ятницю, 31 травня, в Переяслав-Хмельницькому на Київщині. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Дитину було доставлено до реанімаційного відділення місцевої лікарні із тяжкою закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньо-мозковою гематомою та переломом скроневої кістки.

Правоохоронці встановили, четверо неповнолітніх дітей гуляли поруч місця свого проживання й під час гри 5-річний хлопчик послизнувся та впав на камінь, внаслідок чого отримав травму голови.

У свою чергу, працівники КНП «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» встановили у малолітнього наявність проникаючих вогнепальних тілесних ушкоджень голови.

У ході додаткового огляду місця події за 70-150 метрів від місця події поліцейські знайшли гільзи від патронів Флобера, а також стаканчики та банки.
Встановлено, що до нанесення вогнепальних поранень дитині можуть бути причетними два працівники Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП в Київській області, йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Також проводяться обшуки за місцем проживання поліцейських, в ході яких вилучено патрони та зброю.

Слідчими територіального управління ДБР готується затримання двох поліцейських, а також повідомлення про підозру у вчинені замаху на умисне вбивство малолітньої дитини та обрання запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Беларусь Показати IP 2 Червня 2019 05:10
Мусора сука что творите неучи оборотни в погонах вас всех в училище надо понабрали быдло с улицы тупых как валенок Как жалко родню и мальчика
Реформа Показати IP 2 Червня 2019 07:16
В дії. А якщо були в ато, ще й нагородять?
Тор Показати IP 2 Червня 2019 09:07
Поліцейські повинні носити в кобурі рогатки. Ніяких пістолетів. Ну і ще замість газового балончика, балончик з дихлофосом.
Ганьба до Тор Показати IP 2 Червня 2019 09:20
Цим недоробляним навіть балончик з дихлофосом не можна в пакші давати ,себе можуть потруїти
Народ України Показати IP 2 Червня 2019 10:17
Які реформатори, такі й реформи. А ви що очікували від тих дітей які повелися на зарплату і міф про круту роботу "копа"? Вони то їздити не вміють на авто, а тут ще і стріляти треба. Але найгірше це тоді, коли от такі амеби ще й діток калічать. Авакян, може тобі пора вже чи взятись за роботу чи на.. г з пляжу?
Навуходоносор Показати IP 2 Червня 2019 10:17
Кто там еще за свободную продажу оружия ратует? Изнасилованной псевдореформами, изъеденной коррупцией стране только этого и не хватает...
Ого Показати IP 2 Червня 2019 10:38
Пожиттєво обом.
Тор носодору. Показати IP 2 Червня 2019 11:07
Не вільний продаж зброї, а контрольований. Це по перше. І друге. Давайте заборонимо кухонні ножі, вбивств ножами значно більше ніж вогнепальною зброєю. Автомобілі теж заборонити за вашою логікою? Надіюсь зрозуміли яку дурню висловили?
Навуходоносор до Тор носодору. Показати IP 2 Червня 2019 11:58
Какой контроль в стране, где все можно купить - власть, избирателей, наивный Вы наш! И не надо перехлестывать все до абсурда примерами о кухонных ножах и автомобилях! Это антилогика, давно известный прием.
Виборець Показати IP 2 Червня 2019 12:44
Вимагаю опубліковати повний список нагороджених іменною зброєю.! Кого. За що. Скільки разів. Чим. Ким. Здається, буде шкандаль, шок і трєпєт...
влад Показати IP 2 Червня 2019 16:53
а что это за патроны флобера что бьют на такое расстояние ? это нужно было с автомата стрелять
влад Показати IP 2 Червня 2019 16:56
70-150 м вы издеваетесь? флобер на 20 м уже тухнет даже с усиленным зарядом
Нінель Артемівна Показати IP 2 Червня 2019 18:49
Чому поліціянти залишили дитину помирати,а не прибігли на допомогу? Злякалися..., тоді що це за поліція? Як так,серед білого дня в житловому масиві вчинити стрілянину? Виходить,що тепер більше потрібно боятися поліціянтів,ніж правопорушників. Будемо надіятися,щоб хлопчик швидше одужав.Дуже жаль дитя і його рідних.
Ірина до Навуходонос Показати IP 3 Червня 2019 11:49
Неконтрольованої зброї в країні дуже багато. В основному-в дебілів. Нормальним людям вже треба зброя для самооборони від цієї наволочі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus