USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Поліцейських, які стріляли у 5-річного хлопчика на Київщині, затримали

2 Червня 2019 10:27
Двох поліцейських, підозрюваних у пораненні 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому, затримали.

Про це повідомив у Facebook глава Нацполіції Сергій Князєв, пише Укрінформ.

«Це поліцейські, які під час скоєного перебували поза службою, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння», – написав Князєв.

За його словами, із затриманими проводять першочергові слідчі дії, усі зібрані докази та свідчення будуть передані за підслідністю в ДБР.

«Ми перебуваємо на постійному контакті з батьками, і з боку поліції надамо усю посильну підтримку. Дитину вдалося транспортувати в Київ, де за її життя борються кращі лікарі держави», – додав Князєв.

Як повідомлялося, напередодні у реанімаційне відділення лікарні в Переяслав-Хмельницькому доставили 5-річного хлопчика з тяжкими травмами голови. Медпрацівники виявили в дитини вогнепальне поранення.

Згодом було встановлено, що до інциденту причетні працівники поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus