USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліцейський, який у Луцьку збив жінку і втік, – капітан поліції

5 Квітня 2021 10:34
Поліцейський, який 4 квітня на Відродження у Луцьку збив людину і втік, – це капітан поліції, старший інспектор протидії домашньому насильству відділу превенції Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області Роман Березюк.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Поліцейський збив жінку на пішохідному переході й втік з місця події. Її без свідомості госпіталізували в реанімацію Луцької міської клінічної лікарні.

Інформацію підтвердив заступник директора з інформаційно-аналітичної роботи Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов. Зі слів лікаря, дійсно, 4 квітня 0 18:05 до ЛМКЛ доставили 57-річну жінку після аварії. Постраждалу госпіталізували у відділення анестезіології. Вона перебуває у палаті інтенсивної терапії.

Поліцейського після затримання на вулиці Конякіна доставили у Волинський обласний наркологічний диспансер, адже він мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проте правоохоронець відмовився пройти огляд.

Нагадаємо, про те, що поліцейський на автомобілі Volkswagen збив жінку учора, 4 квітня, ввечері повідомило ГУНП у Волинській області. Зауважують, що про подію одразу повідомили Державне бюро розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Glover Показати IP 5 Квітня 2021 11:10
От скука!!!
не в темі Показати IP 5 Квітня 2021 12:51
поясніть, що означає ... відмовився пройти тест на алкоголь... Це так можна? Тобто завтра скаже, що був тверезий?
Саша до не в темі Показати IP 5 Квітня 2021 13:05
Буде не дивно якщо в при розслідувані виявиться що поліцай був тверезий а жінка сама кинулась під колеса. Нова поліція у всій красі
Отакої Показати IP 5 Квітня 2021 14:05
Зараз накинуться,що не потрібно судити по одному поліціянту всю "реформовану"поліцію,потрібно,ще і як потрібно.Вже вся Волинь бачила "повчання"судді цих поліціянтів.
Б.С Показати IP 5 Квітня 2021 15:47
Наполягаю, аби справу розглядав суддя Ковтуненко)
лінивець Показати IP 5 Квітня 2021 20:44
минулої неділі був в ковелі-бачив як патрульні проїхали на заборонний сигнал залізничного переїзду,є навіть відео з реєстратора...Думаю викладати на ютуб чи ні...за таке права забирають-їхали навіть без мигалки
Дід Показати IP 5 Квітня 2021 21:08
На ваш допис відповім Вам так. Суддю якого ви так хвалите, це пан Ковтуненко, якого було затримано зі зброєю коли він стріляв біля села, ви всі диванні знавці тоді писали який він ......, після чого працівниками поліції, якраз тими, яких він повчав, було вилучено зброю. Як на мене бубучка банально обідилась, бачите цабе обідили. Ось і вся суть цих повчань. Думайте перш чим писати.
Б.С до Дід Показати IP 5 Квітня 2021 23:58
Мій коментар про ковтуненко - іронія. Він лицемір. І за гроші, а також для задоволення свого самолюбства легесенько переступить через будь які моральні принципи та будь які присяги.
Ірина Показати IP 6 Квітня 2021 08:44
Ми вже стоперший раз бачимо, що у поліції немає чого правди і захисту шукати! Зібралися ледарі і авантюристи всіх мастей і чинять злочини прикриваючись посвідченням і формою.
Анонім Показати IP 6 Квітня 2021 22:59
вже Бузулук звільнили....так і тут буде )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus