USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція розслідує обвал стіни у любешівському коледжі

9 Серпня 2017 09:59
На Волині за фактом обвалу стіни навчального закладу поліція розпочала кримінальне провадження, інформують у прес-службі волинської поліції.

Учора, 8 серпня, до чергової частини Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення про обвал стіни навчального закладу. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, керівництво місцевого відділення поліції.

З’ясувалося, що по вулиці Брестській у райцентрі Любешів, під час виконання ремонтних робіт у приміщені навчального корпусу місцевого коледжу, частково обвалилася несуча стіна будівлі. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється. Ніхто з людей не постраждав.

Охорону місця події забезпечують шість працівників поліції.

«За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст 275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт чи до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває», – повідомив Олег Матчук, начальник Любешівського відділення поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 9 Серпня 2017 22:03
Автор додік? Якби під час ремонту, то були б жертви. Ремонт робили вдень. Обвалилось потім, ввечері. Там вже нікого не було. треба думати, шо пишете...журналюги......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus