USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція розслідує отруєння людей у кафе в Ковелі

12 Червня 2019 12:09
Слідчі Ковельського відділу поліції за фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням в одному із закладів громадського харчування в Ковелі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України.

Поліцейські попередньо встановили, що в п’ятницю, 7 червня, в одному із закладів громадського харчування в Ковелі під час святкування хрестин отруїлися гості. До інфекційного відділення місцевої лікарні госпіталізували 12 осіб, серед яких - двоє дітей. Поліцейські встановлюють усі обставини цього кримінального правопорушення та осіб причетних до його скоєння.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі до 1,7 тис. грн., арешту на строк до шести місяців або обмеження волі до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опаньки!!! Показати IP 12 Червня 2019 12:15
Розслідувати як найдовший термін! Обідом будете забеспечені! І вижміть з тих кренделів максимум вигоди для себе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus