USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поліція встановлює обставини інциденту в Стобихівці між підприємцем та журналістами

26 Жовтня 2021 16:34
25 жовтня на лінію 102 надійшло повідомлення від журналістки одного з каналів про те, що у селі Стобихівка на Камінь-Каширщині знімальній групі забороняють зйомку і блокують їх.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна поліції. Встановлено, що група проводила зйомку біля житлового будинку місцевого підприємця, який є офіційно зареєстрованим. Дозволу на зйомку особистого майна не надавали.

Коли на місце приїхали власник будинку і родичі, відбулась сварка між учасниками інциденту. Силового протистояння не було, фізично представників ЗМІ не чіпали – це підтверджено в результаті опитування свідків.

Читати ще: На волинській пилорамі напали на журналістів «1+1» та «Аверсу». Поліція відкрила кримінал. Відео

За цим фактом триває перевірка.

Як повідомляли, 25 жовтня у селі Стобихівка виник скандал між власником пилорами та місцевим активістом і журналістами, які приїхали з Києва знімати сюжет про незаконну рубку дерев. За словами журналістки Катерини, невідомі чоловіки заважали проводити відеозйомку, спробували увірватися до автобуса, а потім заблокували виїзд машині знімальної групи. Підприємцем виявився помічник народного депутата від «Слуги народу» Валерія Стернійчука Іван Сухацький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДІН. Показати IP 26 Жовтня 2021 19:51
Цих підприємців пора вже на СІБІР вивозити там лісу ще багато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus