USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліція закрила понад 5 тисяч гральних закладів, 193 з них – на Волині

21 Грудня 2019 11:24
Національна поліція проводить масштабне комплексне відпрацювання з протидії незаконному гральному бізнесу. За добу поліцейські закрили понад 5000 гралних закладів, 193 з них – на Волині.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

«У державі нараховувалося загалом близько 5300 незаконних гральних закладів, зокрема і лотереї, які Постановою Кабінету Міністрів втратили можливість працювати в законному полі. Також йдеться і про букмекерські контори, казино та інші гральні заклади», – розповіли у Нацполіції.

На Волині припинили діяльність 193 гральних закладів, зокрема, лотерей, які згідно з відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів відсьогодні втратили можливість працювати в законному полі. Такі заклади припинили діяльність, зокрема, в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Ківерцях, Іваничах, Маневичах та Горохові, проводять демонтаж обладнання та реклами.

Для закриття гральних закладів створили 715 мобільних груп зі складу слідчих підрозділів. Такі групи співпрацюють з органами місцевої влади та Державною фіскальною службою.

Правоохоронці повідомили, що вилучили 2,3 тисячі одиниць комп’ютерної техніки. Загальна вартість такого обладнання приблизно 50 мільйонів гривень.

Водночас у поліції попереджають, що не дадуть зачиненим закладам вночі знову розпочати роботу.

Як наголосив головний прокурор Волині Тарас Безрукий на оперативній нараді керівників правоохоронних органів Волині: «Ми всі будемо працювати злагоджено, аби побороти гральний бізнес. А якщо з’ясується, що хтось із правоохоронців причетний до кришування незаконних гральних закладів - реакція буде вкрай жорсткою. Жодних схем, пов’язаних з азартними іграми, в області не буде».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Грудня 2019 12:07
А де вони були раніше при Пороху, кришували. Є політична воля Президента є результат
Луцьк Показати IP 21 Грудня 2019 12:09
Молодці!
123 Показати IP 21 Грудня 2019 17:57
А в Горохові прокуратура не може закрити сама ці заклади на автостанції та поряд з нею по вулиці Луцькій. Треба щоб хтось приїхав чужий це зробити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus