USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомого політтехнолога затримали за підозрою в організації секс-скандалу з Варченком

29 Листопада 2018 18:32
Політтехнолога Володимира Петрова 29 листопада затримали правоохоронці. Про це theБабелю повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Відповідно до джерел із правоохоронних органів, Петрова затримали за підозрою у тому, що він є організатором провокації навколо заступника начальника відділу Департаменту захисту Національної економіки поліції України Олександра Варченка.

У Генпрокуратурі підтвердили, що ведуть досудове розслідування у цьому процесі. Кримінальне провадження відкрито відразу за кількома статтями:

- завідомо неправдиве повідомлення про злочин,

- порушення таємниці листування, телефонних розмов, кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер, у тому числі щодо державного діяча, працівника правоохоронного органу, з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків,

- незаконного збирання, зберігання та використання конфіденційної інформації.

«Громадянина П. затримали за підозрою у порушенні таємниці листування та порушення недоторканності приватного життя», — повідомили в ГПУ.

У відомстві додали, що одним з потерпілих у цій справі є «відомий український журналіст».

Володимир Петров — політтехнолог і телеведучий. Став відомий за своїм «Люмпен-шоу». Зараз веде шоу «Ісландія».

Нагадаємо, 7 листопада 19-річна студентка Київського політехнічного інституту Наталія Бурейко у Facebook звинуватила співробітника Нацполіції Олександра Варченка в домаганнях і погрозах. Після того, як вона відмовилася від інтимної зустрічі з ним, чиновник нібито почав погрожувати їй та її родині і навіть прислав «курячі лапки» для залякування. Бурейко виклала скріни з їх листування на сайті знайомств.

За заявою Бурейко 8 листопада прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження з-за погрози вбивства.

Дружина Варченка Ольга — перший заступник директора Державного бюро розслідувань (ДБР) зв'язала появу звинувачень проти чоловіка зі своєю професійною діяльністю: «Комусь дуже вигідно нас [з Романом Трубою, директором ДБР] зіштовхнути лобами».

8 листопада Бурейко у Facebook відмовилася від звинувачень проти Варченка і зазначила, що більше не буде спілкуватися з журналістами на цю тему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus