USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Польща побудує новий міст та термінал на кордоні з Україною

21 Лютого 2019 17:18
Польща планує побудувати новий термінал та міст на пункті «Дорогуськ» на кордоні з Україною. Своєю чергою, для розширення пункту «Ягодин» на Волині наразі відводитимуть земельні ділянки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 21 лютого.

Як зазначив керівник патронатної служби ОДА Валерій Криворог, наразі триває інтенсивна робота митниці та прикордонників з українського та польського боку. Є проект розширення митного коридору в Дорогуську, який полякам затвердив ЄС, тож планують побудувати третій міст на цьому пункті переходу. Нещодавно тему розширення пункту переходу «Ягодин» обговорювали в ДФС. Нині активно досліджують питання відводу землі для цього.

Окрім цього, отримали дозвіл на розширення пункту пропуску «Доманове» на кордоні з Білоруссю, розробляють проект будівництва дороги Ратне-Доманове.

Директор департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА Ігор Чуліпа підтвердив, що з польського боку планують побудувати новий термінал в Дорогуську на ділянці площею 36 гектарів та третій міст через Західний Буг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 21 Лютого 2019 17:48
Якби поляки хотіли нас пропускати і працювали як потрібно, то те розширення нікому не потрібно. Просто комусь в Польщі потрібно європейських грошей трохи о(при)своїти.
Анонім до Михайло Показати IP 21 Лютого 2019 21:01
просто поляки не працюють як ваня-ваня-дафай-дафай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus