USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Польща вже передала Україні 18 самохідних гаубиць Krab

3 Грудня 2023 18:46
Польща вже передала Україні 18 самохідних гаубиць Krab, а загалом є домовленості про постачання Україні понад пів сотні таких машин.

Про це повідомила новинна агенція PAP.

«AHS Krab – самохідна гаубиця на гусеничному шасі виробництва Huta Stalowa Wola SA. Польща передала Україні з резервів Війська Польського 18 таких машин», – ідеться в повідомленні агенції.

Читати ще: США надали новий пакет допомоги Україні: що до нього увійшло

Йдеться також про те, що Україна і Польща підписали контракт на виробництво і передання 56 Krab, які вважаються «нічним жахом» для росіян.

У публікації вказано, що Польща з початку військових дій РФ проти України також передала ЗСУ переносні зенітно-ракетні комплекси Piorun, карабіни Grot, танки PT-91, Т-72, Leopard 2, літаки МіГ-29, а ще заплановане постачання самохідних мінометних систем Rak, бойових машин піхоти Rosomak (у кількості 100 штук).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus